- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah miniğineEki Görüntüle 1477995 Eki Görüntüle 1478002 Eki Görüntüle 1478002Kızlar bana da yardımcı olurmusunuz? Var mı tahmini olan. Benim minigimde burda
![]()
Canım ya çıkıntı görür de gibiyiimm, görmez de gibiyiimmKizlaaar benim melegimede yorum yapin noluuur ikili test bhcg 56 cikti
Benim icimdende hep erkek geciyor canim oyle hissediyorum ama kizim olmasini cook istiyorum saglikli olsun sonra kizim da olur insallahMaşallah miniğineKız sankim belkim :))
Canım ya çıkıntı görür de gibiyiimm, görmez de gibiyiimmErkek diyorum, yapısını erkeğe benzettim :) Maşallah
Sağlıkla büyüsün
Kızlar çok mutluyum çoooooook bugün gittim doktora ve sonunda benimki gösterdii evet benimde bi prensesim olacak Allahın izniyle![]()
İnşallah canım darısı tüm isteyenlerin başınaGözün aydın canım darısı bize :)
Ayy erkek bebise benzettim ben :))13 haftalık olduk ama bizim minnoş göstermedi doktor haftaya dedi siz ne dersiniz kızlar
Hayirli olsun canim nub tahminleri neydi merak ettim :))Kızlar çok mutluyum çoooooook bugün gittim doktora ve sonunda benimki gösterdii evet benimde bi prensesim olacak Allahın izniyle![]()
Valla bana çoğu erkek dedi ama sonuç prensesHayirli olsun canim nub tahminleri neydi merak ettim :))
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhKızlar çok mutluyum çoooooook bugün gittim doktora ve sonunda benimki gösterdii evet benimde bi prensesim olacak Allahın izniyle![]()
Gönlüne göre olsun inşallah canım :) Kızın da erkeğin de hayırlısı olsun, ben de 1 kızım olsun çok isterimBenim icimdende hep erkek geciyor canim oyle hissediyorum ama kizim olmasini cook istiyorum saglikli olsun sonra kizim da olur insallah![]()
Ay anlamadım ben :)) Mutlu mutlu büyüüsüünnBuda bugün çekilen bacak arası fotosu
Sabahatinki belli olmus kizimi :)) benikinese zati kiz dedi 2 kez kizdir heralde 13 unde netlesek...bi arkadasla sizinki belli deldi gecen hafta bana da ya ücümüzünki de kız yada erkek demiştiniz netleştimi cinsiyetiniz sizin bebişlerin :)
Evet.. Söylemiştin çünkü baya ilerdeydiniz. Hadi bakalım yaa :) Ne güzeellSağol canım 17. Hafta ama kordonu engel oluyodu göstermiyodu bugü süpriz yaptı annişine kızım
Aaaayyy cok swvindim hadi gozun aydin ... dayanamayip gittin mi doktora kesin dedimi...Kızlar çok mutluyum çoooooook bugün gittim doktora ve sonunda benimki gösterdii evet benimde bi prensesim olacak Allahın izniyle![]()
Canım bu kadar saklamaya değmiş :) çok sevindim çok :) ay bir heyecanlandım bende :)Kızlar çok mutluyum çoooooook bugün gittim doktora ve sonunda benimki gösterdii evet benimde bi prensesim olacak Allahın izniyle![]()
Aynen canimm :) ruyalarima giriyor artik doktor erkek diyor bende kesin mi degisme ihtimali yok mu diye soruyorumCanım hayırlı uğurlu olsun inşallahhSağlıkla kucağına al prensesiniii
Kaçıncı haftandasın?
Gönlüne göre olsun inşallah canım :) Kızın da erkeğin de hayırlısı olsun, ben de 1 kızım olsun çok isterim2-3 de olabilir
![]()
Kiz sana herkes kiz demedimi azra ben melek fln ...Valla bana çoğu erkek dedi ama sonuç prenses
Aslında öyle olmadı dişciye gitmiştim dolgu icin yapmadı doktorumdan rapor istedi bende rapor için gittim dedi hadi bidaha bakalım baktıve dediki ben buna kızmı demiştim hayır bişeydemediniz dedim ozaman kız dedi yani tamamen tesadüfAaaayyy cok swvindim hadi gozun aydin ... dayanamayip gittin mi doktora kesin dedimi...