dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

kızlar 12 haftalık...

doktor birdahakı ay bakalım yanılma çok oluyor dedi....sizce ?

ben başından beri erkek hissediyorum ama yanılabılırım

sağlıklı olsun tabı en onemlsı o.

Bence kiz gibi canim hayirlisi olsun..Allah gonlune gore verir insallah

SiZce Kız Mı Erkek mi hanımlar??

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 113
Nub için paralel kıza benziyo dedi ama kesin bişey demedi..2 oğlum var çok kız istiyorum bakalım nasip:)

Çin takviminin otomatik hesaplaması yüzde99 doğru bence..Kendiniz hesaplamayın otomatik hesaplatın.Tutmadı diyenler yaşının karşısına bakanlar bence..Çinde yılbaşı şubatta o yüzden otomatik hesaplatın..

kızlar 12 haftalık...

Kız sanırım canım..

kızlar 12 haftalık...

Ben kıza benzettim. Erkek bebeklere hiç benzemiyor.

Çin takviminin otomatik hesaplaması yüzde99 doğru bence..Kendiniz hesaplamayın otomatik hesaplatın.Tutmadı diyenler yaşının karşısına bakanlar bence..Çinde yılbaşı şubatta o yüzden otomatik hesaplatın..
Canım bana erkek çıktı ama doktor kesin kız dedi. Öyle şeylere inanmamak gerekiyo.

Bende mayis da düşünüyorum erkek cikiyor insallah tutar bende de.. Otomatik hesapladim

KIZLAR EN SON GÖRÜNTÜMÜZ BUYDU BAŞKA YORUM YAPMAK İSTEYEN VAR MI CİNSİYET TAHMİNİ İÇİN ÇARŞAMBA KONTROLÜM VAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI BAKALIM ÇOK HEYCANLIYIM

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 101
Canim igreniyorum benim akrabada 7 kisi hepimiz assa yukari hanileyik hepsii oglann benimki en son belli olavak ya sirayi bozmaycam yada prenses olacak :) dun dojtor eltimle kuzinemede erkek demis birinin 4 birinin 2 ci oglan :))) galiba bu yil oglan yilu ben kiz saniyodum. Valla artik yuzde 50 50 yim kesinlessin baska bisey istemiyorum. Hayirlusi sabah 10 da yazarim sonucu insallah...
Canim naptin gitti nmi?? İns gonkundeki

Bugün yine kimsecikler yok :( cinsiyet tahmini soran arkadaşlar öğrendiklerinde yazarlarsa çok güzel olur aslında.

Back
X