- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim...ArkaDasLar BUgub aksam sessiz burasi. Yarin sabah insallah iy haberlerle ben acacam senlendircem sayfasi sonunda ogrendim diye :))))))
Öyle de ben pek merak etmiyorum sanki yani erkek te olsa kiz da olsa farketmez sağlıklı sıhhatli olsun da hepimiz için geçerli bu tabikiNasil dayaniyosun turkiyede doktor fln cok git bi gorun 15 haftada kesin bilurler...
Hadi insallahhArkaDasLar BUgub aksam sessiz burasi. Yarin sabah insallah iy haberlerle ben acacam senlendircem sayfasi sonunda ogrendim diye :))))))
Ay duruşu benimkinin aynısııı
Cocugu oyle cekiyim diye ugrasmis dr ondan inat etmistir annesi...prensin hayirli olsunKIZLAR BU SABAH KONTROLE GİTTİM İŞTE SON FOTOĞRAFIMIZ BAYA İNATÇI ÇIKTI AMA UZUN UĞRAŞLAR SONUCU DOKTOR YAKALAYABİLDİ
Amin canım bizimkini de kıza ama kesin bişey demediAy duruşu benimkinin aynısıııbenimmkini doktor erkeğe benzetti :) Ben anlayamadım :) Sağlıkla gelsin canıımm :)
AY YOK CANIM BAYA UĞRAŞTI BENDE DEDİM Bİ FOTOĞRAF ALALIM BARİ ELİYLE BİLE KAPATTI Bİ ARA YANİ O KADAR ÇOK SAĞOL RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİ HAYIRLI MURATLARI NASİP ETSİN İNŞALLAHCocugu oyle cekiyim diye ugrasmis dr ondan inat etmistir annesi...prensin hayirli olsun
Kizzz naptin gittinmi doktora??ArkaDasLar BUgub aksam sessiz burasi. Yarin sabah insallah iy haberlerle ben acacam senlendircem sayfasi sonunda ogrendim diye :))))))
Bana da kiz gibi dedi canim...hayirli olsun bu arada
Hanımlar rica etsem benim bebiş içinde yorum yaparmısınız. Burda 12 haftalıktı.
KIZLAR BU SABAH KONTROLE GİTTİM İŞTE SON FOTOĞRAFIMIZ BAYA İNATÇI ÇIKTI AMA UZUN UĞRAŞLAR SONUCU DOKTOR YAKALAYABİLDİ
sağol canım doktorun bi soruşu vardı hala aklıma gelince gülüyorum ben fotoğraf istedim pipiyimi istiyon diyo çok zor gösterdi görüncede kaçırmayalım dedik :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin 20 aylık dünya güzelim var bu da erkek olunca tadından yenmiyo hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallahpipiye geelll:):):)hayırlı olsun tam da yakalamış
erkek:)
sağol canım doktorun bi soruşu vardı hala aklıma gelince gülüyorum ben fotoğraf istedim pipiyimi istiyon diyo çok zor gösterdi görüncede kaçırmayalım dedik :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin 20 aylık dünya güzelim var bu da erkek olunca tadından yenmiyo hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
:)))) aslında 15. Haftamda doktorda % 90 erkek demişti kesin bişey söyleyemem diyede ekledi insanı ikilemde bırakiyorlar. Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)
banada 12. haftada %90 erkek dedi 16 da pipisini gösterdi sağolsun :):)öyle dediyse kesin erkektir hayırlısı olsun erkekler hemen belli ediyo zaten kendini