Şüpriz bekliyoruz mervecim ama senin bebişte çok nazlıya göstersin artık Annesi çok merak ediyo onuBu arada kizlar yafin bem gebe dontora godiyorum .. bakarsiniz bo supriz yalarim. :)) ogrenir cinsoyetini :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şüpriz bekliyoruz mervecim ama senin bebişte çok nazlıya göstersin artık Annesi çok merak ediyo onuBu arada kizlar yafin bem gebe dontora godiyorum .. bakarsiniz bo supriz yalarim. :)) ogrenir cinsoyetini :)))
hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin çok merek ettirici bir durum belirsizlik çok kötü....Bu arada kizlar yafin bem gebe dontora godiyorum .. bakarsiniz bo supriz yalarim. :)) ogrenir cinsoyetini :)))
Şüpriz bekliyoruz mervecim ama senin bebişte çok nazlıya göstersin artık Annesi çok merak ediyo onu
Tesekkurler kizlar .. insallah kesinlesir ama beklentiyi azalttim umudum cok deil :)) hayirlisi bakalim. Belki zamani geldi ogrenecez belkide dogana kadar bi supeyle kizimiz diyecez :)) yarin oglen sonu yazarim ben..hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin çok merek ettirici bir durum belirsizlik çok kötü....
Sen ögrenmedinmiBugun pazartesi sayfa bos cinsiyet ogrenen yokmu kizlarrrr...
Benim randovu 4 te canim...Sen ögrenmedinmi
Canim daha cook kucuk jeseye gore yorum yaparsak kiz kese yuvarlak.kızlar tahmin 8 haftalık görüntümüz:)
Kızlar lütfen merak ediyorum çook
Canim daha kucuk ama keseye gore oglan amabaya bi sagda kiz diyorum ben. :))Eki Görüntüle 1501941
Çook merak ediyorum kızlar daha küçük ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi bu 7+2 günlükken
Valla 11 haftaya gire cok sekilli bebis massallah ben erkek diyorum..
Canim daha kucuk ama keseye gore oglan amabaya bi sagda kiz diyorum ben. :))
teşekkürler peki tahminler keseye göre mi doğru çıkıo genelde bebeğin konumuna göre miCanim daha kucuk ama keseye gore oglan amabaya bi sagda kiz diyorum ben. :))
Canım bendim galiba :) Erkeğe eğimli nub demiştim. Hayırlı olsun inşAllah çok sevindim :):):)kızlar merhaba bana yorum yapan arkadaş kimdi?
hatrlamıyorum bu resme erkek diyen arkadaşım, öğrenince mutlaka yaz demişti. iki ayrı doktora gittim ikisisde büyük ihtimal erkek dedi :)