dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

yuksel ve hlo

sizin bebekler erkekk
peki bisey sorabilirmiyim iliski gunlerinizi hatirliyomusunuz reglden sonraki kacinci gunlerdi

Eki Görüntüle 545732
Nub görüntüsü bana göre okla çizdim :9:
Eki Görüntüle 545733
Doktora göre küçük resimde beyaz nokta olan yerde çıkıntıda olabilir ama usgde görmedim dedi :1:
Eki Görüntüle 545734
Yine küçük resimde ok

Doktora gittiğimde 11+6ydı ama usgye göre 12+1 çıktı :nazar::nazar: Rabbim sağlıkla versin miniğimiii :nazar::nazar:
Doktorum resmi olarak demedi çünkü çok yukarda yani göbekteymiş ama beeenn nazlıı kızııımm demeye başladımm :16::16::16::16:

simdi baktim canim 3. foto yuksekk bi ihtimal kiz diyor

Canım bana yüksel ihtimal kız demiştin
Ama benim paşa geliyormuşş :nazar::17:
Aslına bakarsan herşey kıza cıkıyordu bizim sıpada
Çin rus ekşi yemek filan ama sağ gösterip sol yaptı :1:
Sağlıkla gelsin yavrularımız inşAllah :nazar::nazar:

baktım baktım snaırım ıkıncı kızım gelıyor :)

bı de sız bakın ıstedım ..

Eki Görüntüle 605582

dıger fotograf :)

$fotoğraf.webp

Son düzenleme:
Slmlar .Banada bi yorum yaparmisiniz. Ben arada kaldım.. 10 hatt. Benm bebisim.

Eklentiler

• $IMAG0376.webp
    $IMAG0376.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 127
  • $IMAG0377.webp
    $IMAG0377.webp
    19 KB · Görüntüleme: 98
  • $IMAG0378.webp
    $IMAG0378.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMAG0380.webp
    $IMAG0380.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 108
kızlar nub dediğiniz nedir neresine bakıyoruz yaa benim bebiş sırt üstü yatar poziyonda
ayaklarını havaya kaldırmış anlayamadım bi türlü :26:
resmin boyutları büyükmüş ekleyemedim buraya orkideye mail attım nub görünmüyor dedi
nub ne ki :26:

amin canım siz ne istiyordunuz :) Allahım gönlümüze göre sağlıklı evlatlar versin hepimize Aminnn:49:

valla canm . şimdi ne desem bilmiyorum. değişken bir düşünceye sahibim.. bi kız olsun istiyorum. bir erkek. rabbim sağlıklı evlat lar nasip etsin inşallah.. senin bebiş bellimi canm .

valla canm . şimdi ne desem bilmiyorum. değişken bir düşünceye sahibim.. bi kız olsun istiyorum. bir erkek. rabbim sağlıklı evlat lar nasip etsin inşallah.. senin bebiş bellimi canm .

Yok bizimki de belli değil daha :) bakalım ne olucak minnoşum bende çok merak ediyorum ciciler alsın annesi ona :16:
babayı biraz batırsınlar annesiyle ( para konusunda ) :1:

Yok bizimki de belli değil daha :) bakalım ne olucak minnoşum bende çok merak ediyorum ciciler alsın annesi ona :16:
babayı biraz batırsınlar annesiyle ( para konusunda ) :1:
:1::21: evet ya.

12.haftada ense kalınlığı ölçümü yapılcak ozaman belli olurmu dersin... çok merak ediyorum.. randevun ne zaman senin canm.

Back
X