• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hayir"bylgpls, post: 38647550, member: 617461"]Lutfen benim bebeğim çok net bana yorum yazarmisinEki Görüntüle 1358915 [/QUOTE]

Ama senin kuzun yan duruyo canım. Nubu seçilmiyo. Eğer duruşu düzgünse kesinlikle erkek gibi.
Bu arada az önce dr dan geldim. Kız mış benimkiler. Artık inanmak istiyorum. Kızçelet geliyo[/QUOTE]
Hayirli olsun bildikmi

Hayırlı kandiiller herkese. Allah hepimize gönlümuzdekini versin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar.doktorum tahmin yaptı 12haftalik sizler de bakarmisiniz

Eklentiler

Aaaaa meraktan catlaccak bizi ya bidaya ne zaman gitcen
image.webp

Foto ters oldu galiba tekrar yükledim

Eklentiler

• 20150102_204119.webp
    20150102_204119.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 110
Erkek diyorlar bende eğer göbek kordonu değilse gördüğüm erkek diye dusunuyom bi arkadaş var tecrübeli o yorum yaparsa onuda yazacam orkidem yani okisi

Bu resimde tam 14 haftalık
Canım cok teşekkür ederım bu arada ilgin icin[/QUOTE]
Anladım canım cok sagol beni mutlu ettin ilginle :) ıkı ayrı doktor bana erkek tahmininde bulundu ama 3 buçuk olunca kesinleşır dedim ama gostermiyo dedi

Canım cok teşekkür ederım bu arada ilgin icin
Anladım canım cok sagol beni mutlu ettin ilginle :) ıkı ayrı doktor bana erkek tahmininde bulundu ama 3 buçuk olunca kesinleşır dedim ama gostermiyo dedi[/QUOTE]
Aslında orkdm I'n yorumuda olsa süper olurdu merakla bekliyorum.

:KK15:Hanımlar benim 12+3 lük bebeme de bir yorumda bulunur musunuz rica etsem

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 126
Back
X