• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bende 13+3 teyim iki hafta sonrs ogrenmeye gidecem heyecanlıyım bakalım sonuç ne olacak

Tahmini olan var mi :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 97
OTE="convolaria, post: 38683716, member: 637198"]merhaba bu başlığı yeni gördüm telefonumdaki tek foto buymuş bundan belli olurmu acaba :KK49:
Kiz Bence masallah[/QUOTE]

teşekkürler bu fotoda kız gibi 12 haftalık fotosu erkek gibi hayırlısı inşallah heycanlanıyor insan :D

AllahOTE="sutreela, post: 38702946, member: 637060"]Dun cekilen foto cnm. 10+4 um[/QUOTE]
Allah bagislasin canım

Çok merak ediyorum. Cinsiyetimizi yorumlayacak yok mu?

Eklentiler

• bebek.webp
    bebek.webp
    9 KB · Görüntüleme: 84
[QUOTE="minecan77, post: 38700547

cok saol guzelim.. Amin insallah cok heyecanliyim halen inanamiyorum..))[/QUOTE]
kızmış dimi o kadar sakladı ki maşallah sağlıcakla al kucağına inş :)

allah gönlüne göre versin bana öyle geldi du i daha bakayım

Siyah beyaz oğlan seninki canm bak öğrenince haber et dediydi dersin

Niye kınayalım Rabbim insallah gönlündeki versin

Çok doğal istemek benım de iki oğlum var bende kız istiyorum

İnsallah yanılıyorumdur erkektır dediğim gibi ben çok anlamıyorum zaten cokta yorum yapmam

İçimden geldı bugun tahmın edeyım dedım takılma benım söyledıgıme

Allahım dualrını kabul etsın

Merhaba arkadaslar.bulantilarim,halsizliklerim yuzunden giremedim uzun zamandir.hatirlarsaniz 2 kizim var ve bebegimin cinsiyetini cok merak ediyordum.o_O Erkekmis vebegim :KK46: destek oldugunuz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim .Allah sizlerin de dileklerini kabul etsin insallah:nazar:

Back
X