• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Merhaba arkadaslar.bulantilarim,halsizliklerim yuzunden giremedim uzun zamandir.hatirlarsaniz 2 kizim var ve bebegimin cinsiyetini cok merak ediyordum.o_O Erkekmis vebegim :KK46: destek oldugunuz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim .Allah sizlerin de dileklerini kabul etsin insallah:nazar:
doğru mu bildim bilemedim mi hatırlamıom kuzum ya hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın

yorumu olan var mı?
IMG_1301.webp IMG_1302.webp IMG_1303.webp IMG_1306.webp

Merhaba arkadaslar.bulantilarim,halsizliklerim yuzunden giremedim uzun zamandir.hatirlarsaniz 2 kizim var ve bebegimin cinsiyetini cok merak ediyordum.o_O Erkekmis vebegim :KK46: destek oldugunuz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim .Allah sizlerin de dileklerini kabul etsin insallah:nazar:
Oglus geliyor he hayirli olsun dediydi dersin demisim aeo kendinize iyi bakin dogum yapincada haber et

OTE="zeynepelas, post: 38719531, member: 602822"]teşekkürler bu toda kız gibi 12 haftalık fotosu erkek gibi hayırlısı inşallah heycanlanıyor insan :D[/QUOTE]

Canim ben senin bi resmine kiz digerinede erkekmi dedim[/QUOTE]
Kiz dedigim foto on haftalikmis zaten canm o haftada hepsi kiz gibi gorunur bilseydim kucuk derdim son fotodan belli erkek bebegin geliyor bence

OTE="zeynepelas, post: 38719531, member: 602822"]teşekkürler bu toda kız gibi 12 haftalık fotosu erkek gibi hayırlısı inşallah heycanlanıyor insan :D

Canim ben senin bi resmine kiz digerinede erkekmi dedim[/QUOTE]
Kiz dedigim foto on haftalikmis zaten canm o haftada hepsi kiz gibi gorunur bilseydim kucuk derdim son fotodan belli erkek bebegin geliyor bence[/QUOTE]

teşekkür ederim bende biraz kızcıyım ama hayırlısı artık bakalım

arkadaşlar bana kız diyende var erkek diyende benim bebeğim belli etmiyomu yaa bnde anlayaadım ne paralel ne yukarı dogru :D

Vayyyy çok sevındım canım

Allah sağlıklıca kucagına almayı nasıp etsın

Mehabalar firindan yeni cikmis goruntulerim var:) yorumlarsaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG-20150107-WA0001.webp
    IMG-20150107-WA0001.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 127
  • Screenshot_2015-01-07-13-17-06.webp
    Screenshot_2015-01-07-13-17-06.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 127
Back
X