• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Walla bende anlasam seninkine bakarim ama daha yeni uye oldum pek bakmadim ama hollandada yasayan bi arkadasim war bu teoriyi onlar cok cok iyi biliyo

Sağol Cnm inş.. Radyoloji uzmanim bakmıştı bu ggörüntüler onun baktıkları içindendi kız demişti... Devletteki doğum dr u erkeğe benzetti bakalım inş iki haftaya belli olur o zaman randevum baya geç öğrenmiş olucam
Ben zaten çok anlamam tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de 18 haftada öğrenmiştim iki hafta daha merak et bakalim sonra net öğrenirsin. Beklemesi merak etmesi bile çok güzell ;)

Sağol Cnm inş.. Radyoloji uzmanim bakmıştı bu ggörüntüler onun baktıkları içindendi kız demişti... Devletteki doğum dr u erkeğe benzetti bakalım inş iki haftaya belli olur o zaman randevum baya geç öğrenmiş olucam
Ben zaten çok anlamam tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de 18 haftada öğrenmiştim iki hafta daha merak et bakalim sonra net öğrenirsin. Beklemesi merak etmesi bile çok güzell ;)

Erkege benziyor dedi doktorumuz ama daha erken dedi eli ayagi duzgun hayirli evlat olsun ama meraktanda catlamiyor degilim
Evet canım insan merak ediyo gerçekten. Benim ilk bebeğim olduğu için ikisi de hiç farketmiyodu ama öğrenip bi an önce alışverişe başlamak istiyordum :-) ama senin bebisin çikintısi tıpkı benimki gibi çok benziyo. Allah gönlüne göre versin ins.

Arkadaslar banada bakarmisiniz rica etsem on haftalik burda yarin 11 hafta olcaz dun aldim bebisimin resmini

Eklentiler

• 2015-01-10 10.05.24.webp
    2015-01-10 10.05.24.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 90
Kizlar daha 8 haftalik ama dayanamadim. Bir benimkinede bakin :)

Eklentiler

• IMG-20141222-WA0000.webp
    IMG-20141222-WA0000.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 92
Pelooooo Dr gitmedinmi sen meraklardsyim seni
Gıttim canım dayanamadım geçen Cumartesi sadece cinsiyet icin gıttım farklı bı doktora 100 dan söyledi ama ben Pazartesi zeka testı icin güdicem o zaman inanıcam ne olduguna kesin Pazartesi görüşürüz

Gıttim canım dayanamadım geçen Cumartesi sadece cinsiyet icin gıttım farklı bı doktora 100 dan söyledi ama ben Pazartesi zeka testı icin güdicem o zaman inanıcam ne olduguna kesin Pazartesi görüşürüz
Yanlış yazdım 100/ 90 tahmin etti

Back
X