• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ben resiminizi goremiyorum niyeki
Bir onceki sayfadaydi resim o yorumu sonradan yazmistim.
Kizlar dah cok hareketli olurlar erkekler tembeldir nub teorisi yuzde yuz bi dogrulugu yok

Ben de erkekler daha hareketli saniyordum cunku ablamin 3 cocugu da cok hareketliydi ucu de erkek oldu :) benim icin oncelikli saglikli olmasi ne gelirse basimin ustunde ve kalbimin derininde olacak bebegim :)

Evet kizlar 11. Hafta doktordan bir yorum yok maalesef... sizlerden 20150113_202627.webp 20150113_202717.webp tahminlerinizi alayim... pozlarimiz ektedir :)

Ben de erkekler daha hareketli saniyordum cunku ablamin 3 cocugu da cok hareketliydi ucu de erkek oldu :) benim icin oncelikli saglikli olmasi ne gelirse basimin ustunde ve kalbimin derininde olacak bebegim :)
Bnm kide tam tersi ilk zamnlarda segirme oldu fazla harekli degildi tekme yoktu fazla itekliyordu surekli batiyordu yani her bebek farkli oluyor demekki

Buldum resmi prensessss masallah

nub ile ilgili herkes kız olduğunu söyledi dün doktora gittik %80 erkek dedi. 2 hafta sonra kesinleşecek..14+0 günlük.pipisini gösterdi doktor.bakalım değişmezse erkek olacak inşallah

Back
X