• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 86
[QUOTE="Ceren2392, post: 39100222, mememinMerhaba :) 14 haftalığız ve cinsiyet belli değil dedi doktorum. Birde sîz bakarmısınız :)
Ceren kiz gibi ama yanilticida bi poz emin olamadim oyuzden[/QUOTE]
Sağolun :) evet doktorda pozisyonu uygun değil göremiyorum dedi

kızlar benimki için çok mu erken tahmin yapabilirseniz çok sevinirim.

Eklentiler

• 20150117_101159.webp
    20150117_101159.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba kızlar merak ediyorumda nub tahmini baya kesinmi yani erkek denipte kız çıkan varmı

Ohh valla cokk sanslisin kiz cocuklarina ölüyorum öyle tatli oluyolarki insallah benimkide kizdir.yasima 1 eklemezsem kiz eklersem erkek cikio benim burda kimi 1 eklemis kimi eklemeden doldurdugu yasa bakmis anlamadim
Benim bildiğim çin yaşına göre bakmak gerekli o nedenle ocak şubat doğumlular +2, diğer aylarda doğanlar +1 ekliyormuş. ben ekleyince kız çıkıyor ve ilk bebeğimin kız olmasını istiyorum.

Be
Ohh valla cokk sanslisin kiz cocuklarina ölüyorum öyle tatli oluyolarki insallah benimkide kizdir.yasima 1 eklemezsem kiz eklersem erkek cikio benim burda kimi 1 eklemis kimi eklemeden doldurdugu yasa bakmis anlamadim

Benimde çin yaşına göre kız çıkıyor ama yüzüme her bakan erkek seninki diyor nubada erkek dediler burda

Back
X