dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar bebeğim için cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Ense kalınlığı 0.9 çıktı nasıl sizce? 12+1 günlük çıktık normalde 11+1 günlüğüz

Eklentiler

• IMG-20150226-WA0001.webp
    IMG-20150226-WA0001.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG-20150226-WA0005.webp
    IMG-20150226-WA0005.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 93
Kizzzlaaarrr mutluluktann ucuyorummm bebisimin cinsiyeti belli olduuu ve sonnuuucccc kizimm geliyorrrrrtahminleriniz dogru cikti rabbim gonlumdekini verdi saglikla sihhatle kucagimiza alalim bebisslerimizi

Kizzzlaaarrr mutluluktann ucuyorummm bebisimin cinsiyeti belli olduuu ve sonnuuucccc kizimm geliyorrrrrtahminleriniz dogru cikti rabbim gonlumdekini verdi saglikla sihhatle kucagimiza alalim bebisslerimizi

Hayırlı olsun canım :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel Günlerini görmeyi nasip etsin inşAllah :)

image.webp
Kızlar 15. Haftada çekilen usg koyuyorum. Yalnız uyarayım bebiş bana küsmüş sırtını dönmüş yatıyor:) ona göre bakın. Sizce bu nazlı bebiş kız mı erkek mi

Herkese günaydınlaaarrrr....
Bu fotoğrafta 11+3 günlüğüz. Yorumlarınızı bekliyorum. :KK52::KK52:

Eklentiler

• bebiş.webp
    bebiş.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 107
Yazıcam sonucu mutlaka allah izin verirse tesekürler gönlümden erkek gecıyo cunku dunyalar guzeli bi kızım var 4 yasında teyzeleri:)

Eki Görüntüle 1433579 Kızlar 15. Haftada çekilen usg koyuyorum. Yalnız uyarayım bebiş bana küsmüş sırtını dönmüş yatıyor:) ona göre bakın. Sizce bu nazlı bebiş kız mı erkek mi
Kuzum benim küsmüş bize masallah bebisine şu pozisyon da hiç bir çıkıntı yok ama kız diyemem çünkü sırtı donuk benim bebisimde böyle dk kız gibi diyor ama bir türlü bacak arasini gostermiyor döner acar bacaklarini insallah ama bizim buyuklerimiz sakliyorsa kız derler fotoya gore kız ama pipiyi sakliyo olabilir

Yazıcam sonucu mutlaka allah izin verirse tesekürler gönlümden erkek gecıyo cunku dunyalar guzeli bi kızım var 4 yasında teyzeleri:)
Allah gonlunden geceni versin o zaman benimde oglum var3,5 yadinda haliyle buda farkli olsun istiyorum bakalim benim ki yüksek ihtimal kız inşallah sende oglusun olur ama çıkıntı var bence birde belirtiler ilk gebeliginle uyusuyormu

Orda net olmasada bi çıkıntı var gibi erkek diyorum hayırlı olsun ogrenince yazarsin inşallah
Aaaaa... Doktor kız olabilir dedi. Hayırlısı olsun tabii ki.. İlk çocuğum, kızım da yok, oğlum da.. Benim gönlümden geçen ise kız. Demiyim düşünmeyeyim öyle diyorum ama.. Naapiiimm.. :oops::oops::oops:

Kuzum benim küsmüş bize masallah bebisine şu pozisyon da hiç bir çıkıntı yok ama kız diyemem çünkü sırtı donuk benim bebisimde böyle dk kız gibi diyor ama bir türlü bacak arasini gostermiyor döner acar bacaklarini insallah ama bizim buyuklerimiz sakliyorsa kız derler fotoya gore kız ama pipiyi sakliyo olabilir
Doktor göremiyorum ama erkek olabilir dedi. Çok kafam karıştı ya:)

Back
X