- 8 Şubat 2015
- 104
- 1
- 33
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azra erkek bebeğin bu kadar saklaması mümkün mü ki? banada daha 12. haftada kız dedi çok erken yaa hala oğlum olacak hissini atamadım :)Ay inşallah gorursun canim benim oglum 25 e kadar sakladi kız dedi doktorum 4 bpyutluda pipiyi gördük bacaklarini acarsa görürsünüz haberlerini bekliyorum canim
Çok bariz erkek
Saklayan sakliyor canim benim oglum 25 e kadar sakladi şok olmustum kız biliyordum 4 boyutu usgde oğlun olacak biliyousun degilmi deyince soke olmustum ayrica 12 hf erken bi hafta 16 dan sonra tamamda bide belirtiler nelerazra erkek bebeğin bu kadar saklaması mümkün mü ki? banada daha 12. haftada kız dedi çok erken yaa hala oğlum olacak hissini atamadım :)
fotoda ki Cikintiyi görünce erkek oldugunu dusunmustum direk bi dahaki kontrol ne zamanazra erkek bebeğin bu kadar saklaması mümkün mü ki? banada daha 12. haftada kız dedi çok erken yaa hala oğlum olacak hissini atamadım :)
zaten doktorda pek emin değildi bana kız gibi geldi ama yanılma ihtimali yüksek dedi ,bir sonraki kontrolüm 10 gün sonrafotoda ki Cikintiyi görünce erkek oldugunu dusunmustum direk bi dahaki kontrol ne zaman
canım özelden msj attım bi bakarmısınfotoda ki Cikintiyi görünce erkek oldugunu dusunmustum direk bi dahaki kontrol ne zaman
Canim bence kiz..Burda 12 haftaligiz hanimlar sizce nedir bebegimin cinsiyeti
Bence kiz.Arkadaslar bu ablamin bebisi.12 haftalik henuz.cinsiyeti belli degil daha.sizce nedir?pek belirgin degil resim ama
Kız bence hadi hayırlısiBurda 12 haftaligiz hanimlar sizce nedir bebegimin cinsiyeti
Erkek bence ama foto net degil baska foto varmibu da var
Hayırlı olsun benim tahminimede erkekti bence dk erkek demis iste degismez artik rahat olKızlar kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktora gitmem gerekti cuma günü. Çünkü antibiyotik bittiği gibi tahlil yapılması gerekliydi. Neyse doktor erkek dedi cinsiyeti için. Bugün kendi doktorumda rutin kontrolüm vardı. Arada kordon vardı ama erkek bu dedi. Emin olamadım iki gün sonra tekrar gel dedi. Uff böyle olması moralimi bozdu. Ben hemen öğrenmek istiyorum artık saklamasın ya. Birde geçen doktorun dediğini falan eşim dahil kimseye demedim. Bugün eşimle birlikte gittik heycanla öğrenicem diye yok öğrenemedik yine![]()
Erkek bence ama foto net degil baska foto varmi