dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hayırlı olsun benim tahminimede erkekti bence dk erkek demis iste degismez artik rahat ol
Ya eşimin hemen modu düştü neden göstermiyo diye. Diyoki yarın da gidelim:) bende ona üzüldüm açıkcası. Benim için farkı yok cinsiyetinin ama bilmek istiyorum artık diyo ve üzülüyo. Çarşamba sabahı gitmeden önce ne yapsam hareketlenir bebiş? Doktor aç gelme iyice ye öyle gel dedi:) başka yapabileceğim bişey var mı ki

Ya eşimin hemen modu düştü neden göstermiyo diye. Diyoki yarın da gidelim:) bende ona üzüldüm açıkcası. Benim için farkı yok cinsiyetinin ama bilmek istiyorum artık diyo ve üzülüyo. Çarşamba sabahı gitmeden önce ne yapsam hareketlenir bebiş? Doktor aç gelme iyice ye öyle gel dedi:) başka yapabileceğim bişey var mı ki
Ultrason a girmeden cikolata ye hateketlenir karnin tok olsun ama görecekesin erkek diycek yine ama iciniz rahat etsin hayırlı olsun

Ultrason a girmeden cikolata ye hateketlenir karnin tok olsun ama görecekesin erkek diycek yine ama iciniz rahat etsin hayırlı olsun
Ay inşallah yani bişey desin de ne derse desin artık:) azra sen rizeliöisin ya ben rizeliyşm de:)

Tatlı ye doktora giderken ;) eşinede söyle strese sokmasın seni cinsiyeti bellidir bebeğin değişmez.. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al

Tatlı ye doktora giderken :KK66: eşinede söyle strese sokmasın seni cinsiyeti bellidir bebeğin değişmez.. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al
He işte sanki görmedi ya bugün değişecek cinsiyeti hiç öğrenemicez:) aynı öyle gibi bozuldu

Kizlar benim bebegimede yorum yapin çok rica edyrm .12+5 im burdaaa

Eklentiler

• IMG_20150302_155621.webp
    IMG_20150302_155621.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar benim bebegimede yorum yapin çok rica edyrm .12+5 im burdaaa

Eklentiler

• IMG_20150302_155533.webp
    IMG_20150302_155533.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20150302_155621.webp
    IMG_20150302_155621.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 80
CNN OTE="azra53, post: 39718241, member: 254233"]Kesin erkek[/QUOTE]
Cnm banada yorum yaparmsn.fotolari ekledm.çok merakedyrm.kimse yorumyapmiyoo;(((

[Qa53, post: 39718241, member: 254233"]Kesin erkek[/QUOTE]

Cnm banada yorum yaparmsnn

Back
X