Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 hafta 6 günlük
Bende 17 haftalık oldum hala öğrenemedim sabırlı olmak lazım buarada yakın sayılırız bende Trabzon Ofluyum aynı sahildeniz :)He işte sanki görmedi ya bugün değişecek cinsiyeti hiç öğrenemicez:) aynı öyle gibi bozuldu
İlk fotodan emin olamadim ama ikinci foto bariz kız hayirlisi inşallah ogrenince yazinKizlar benim bebegimede yorum yapin çok rica edyrm .12+5 im burdaaa
Atıyom foto
Aa ikinci fotodan n ben hicbisi secemym .cokmerak edyrm .yazicm insİlk fotodan emin olamadim ama ikinci foto bariz kız hayirlisi inşallah ogrenince yazin
bu da var
Merve bnde yeni foto attm 788.sayfadaym yormlarmsnCanim bence kiz..
Canım ben çok anlamıyorum ama fotoğrafı yaklaştırıp dikkatli bakınca kız gibi duruyo. Çünkü bacaklarının tam ortasında ve paralel. Ama o kadar karanlık ki yanıltıyo olabilir. Erkek de olabilir yani.
Erkek bence ilk resimde genital nubu dik duruyo 3d resmindede bacak arasında pipisi var gibi hayırlı olsun öğrenince yaz burayaKizlar tekrar yukluyrm azonce netdegildi fotolar.anlayan arkadaşlar yorum yapabilir mi lutfeeeenEki Görüntüle 1438342 Eki Görüntüle 1438343 Eki Görüntüle 1438344
Yorumn icin tesekkurlr.evt yazcm ogreninceErkek bence ilk resimde genital nubu dik duruyo 3d resmindede bacak arasında pipisi var gibi hayırlı olsun öğrenince yaz buraya
11-14 hafta arası yapılıyor ense saydamlığı ölçülüyor bebişin down sendromu riskine bakılıyor geç kalmadıysan eğer yaptır ultrason resmide veriyor dr koyarsın yorumlarızÖnemli bişeymi gittigim hastanede yokmus 2 li testte cinsiyet belli oluyomu ki