- 8 Şubat 2015
- 104
- 1
- 33
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sada daha yakin kiz ve kese yuvarlak kiz.. :))Cektim yine atıyom
Canim nubu dik duruyo eerkek gibi ..Nolur banada bakin lutfenEki Görüntüle 1440958
Ruya resmi duz koyarmisin ne taraf alt ust belli olmuyoBenim 7 + 3 haftalik ultrason goruntum...
Ne dersiniz kizlar ??? Erkek mi ? Kiz mi ?
Hadi canım gözün aydın ilk bebeğin miBenim eşimde trabzonlu :) az önce cinsiyeti öğrendim. Erkekmiş
Ruya resmi duz koyarmisin ne taraf alt ust belli olmuyo
Canim benim cok tesekkur ederim zahmet verdimCanim nubu dik duruyo eerkek gibi ..
Bebeğin erkek hayırlı olsunkızlar benim bebeğiminde cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz?![]()
Keseye bakarak cinsiyet tahmin edilir mi bence pek güvenilir bi yöntem değil öyle olsa doktorlar 12-13. haftayı beklemezlerdi cinsiyeti söylemek için bide eskilerimiz kesenin solunda olursa kız derlerdi sen tam tersini yazmışsınCanim sada daha yakin kiz ve kese yuvarlak kiz.. :))
Kesenin saginda yani kiz ..Benim 7 + 3 haftalik ultrason goruntum...
Ne dersiniz kizlar ??? Erkek mi ? Kiz mi ?
Kiz gibi ...Merhaba bu tatlı anne ve bebeğinede yorum yapanilirmisiniz lütfen.. Teşekkür ederiz şimdiden
Canim bu sadece genel dogru cikan bi varsayim tabiki yuzde yuz deil. Ki zaten buyuklrrinizin dedigi gibi ultrason resmindr gordumuz karnimizda tam tersi oluyo yani resimde sag kiz sol oglan tam tersi olunca sag oglan sol kiz. :))Keseye bakarak cinsiyet tahmin edilir mi bence pek güvenilir bi yöntem değil öyle olsa doktorlar 12-13. haftayı beklemezlerdi cinsiyeti söylemek için bide eskilerimiz kesenin solunda olursa kız derlerdi sen tam tersini yazmışsın
Kesenin saginda yani kiz ..
Ilk ultrason resminde bebek kesenin taaa en sag köşesinde.ama iki hafta sonrakilerde sol üste gelmis.bu ne demek kiBebek kesenin icinde sagda ise kiz seninki yukarda solda mi ozman etkek..
benim minnoşumada bakın teyzeleriii :) bizde çok merak ediyoruzkızlarr benim bebişide bakıverin lütfen biz daha 10 haftalığız belki görünmez ama bi bakıverin teyzeleri :)