dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canim bu sadece genel dogru cikan bi varsayim tabiki yuzde yuz deil. Ki zaten buyuklrrinizin dedigi gibi ultrason resmindr gordumuz karnimizda tam tersi oluyo yani resimde sag kiz sol oglan tam tersi olunca sag oglan sol kiz. :))[/Qbu
Canim bu sadece genel dogru cikan bi varsayim tabiki yuzde yuz deil. Ki zaten buyuklrrinizin dedigi gibi ultrason resmindr gordumuz karnimizda tam tersi oluyo yani resimde sag kiz sol oglan tam tersi olunca sag oglan sol kiz. :))
Benim bebişede baksana 700. sayfada bende az çok tahmin ediyorum fakat anlayanların yorumlarıda hoşuma gidiyor

Canim bende yorum bekliyorum biri 12 +3 gunluk digeride 1 hafta sonra cekildi

Eklentiler

• 20150305_071358.webp
    20150305_071358.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 111
  • 20150305_071335.webp
    20150305_071335.webp
    22 KB · Görüntüleme: 111
kızlarrr tekrar merhaba 2-3 hafta öncesinde bebeğimin fotoğraflarını yüklemiştim ve epeyce bir kız olucak yorumunu almıştım. geçen perşembe doktora gittim. kendi doktorum cinsiyet sölemediği için başka bir doktora gittim. veeeee cinsiyet yorumu "ERKEK" ama nedense kız gibi geliyor bana. sizlere zahmet tekrar bi baksanız bi yorum yapsanız şimdiden sağolun.....

Eklentiler

• 20150304_195936.webp
    20150304_195936.webp
    15 KB · Görüntüleme: 109
  • 20150304_195715.webp
    20150304_195715.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 117
  • 20150304_195621.webp
    20150304_195621.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 106
Bana da yorum lutfen
Bebeğin erkek hayırlı olsun

teşekkür ederim selo6161 doktor kız dedi ama ben erkek istiyordum 16. haftadayız bu arada bir de kızlar bu topicten kim sorumlu ben bilmiyorum yeni üyeyim benden sonra yazanlara bile yorum yapıldı dün merve hanıma yazdım ama görmedimi acaba

Canım ben cinsiyet için bir şey diyemicem de görünce yazmadan edemedim maşAllah yüzü pek bir dattlııı annesi :) Allahım herkesin evladını nazardan korusun :) bir kere daha maşAllah SüphanAllah :)

teşekkür ederim sankiumrumda amin rabbim cümle evlatları ana-babalarına bağışlasın bizimkinide inşallah:anneadayı::nazar::nazar::nazar:

Bayanlar ikili tarama yapanlar free beta hcg değerlerini paylaşabilir mi 50 altı olanların erkek,üstü olanların ise kız diye bir bilgi edindim.bakalım gerçekten çoğumuzda tutuyor mu?

Bana da yorum lutfen

teşekkür ederim selo6161 doktor kız dedi ama ben erkek istiyordum 16. haftadayız bu arada bir de kızlar bu topicten kim sorumlu ben bilmiyorum yeni üyeyim benden sonra yazanlara bile yorum yapıldı dün merve hanıma yazdım ama görmedimi acaba
Nubunu görmediklerime yorum yapmıyorum hiç birimiz doktor değiliz sonuçta seninkinede şaşırdım baya dik gibi duruyordu nubu ama doktorunda 16. haftada yanılma payı çok düşüktür neyse Allah hayırlısını versin buarada konunun sahibi ORKDM ama ilgilenmiyor artık

17+1 olduk doktor hala emin degil öleceğim meraktan bu gün ki görüntüler lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Bana da yorum lutfen

Asya benimkide 16 haftalik bugun banada kiza benziyo dedi ama bende oglan hissediyordum oglan bekliyorduk .. neyse saglikli olsun gerisi bos ikiside evlat..sen resmini bidaha koysana bi bakayim benimkine benziyomu ?

Nubunu görmediklerime yorum yapmıyorum hiç birimiz doktor değiliz sonuçta seninkinede şaşırdım baya dik gibi duruyordu nubu ama doktorunda 16. haftada yanılma payı çok düşüktür neyse Allah hayırlısını versin buarada konunun sahibi ORKDM ama ilgilenmiyor artık
YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SELO6161 RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN:KK68::KK68:

Asya benimkide 16 haftalik bugun banada kiza benziyo dedi ama bende oglan hissediyordum oglan bekliyorduk .. neyse saglikli olsun gerisi bos ikiside evlat..sen resmini bidaha koysana bi bakayim benimkine benziyomu ?

ben ilk günden beri hep erkek hissettim rüyalarımda erkek bebek emzirdim belirtilerim ve fiziksel durumumda bu yöndeydi yani göbişim de :) ne bileyim zaten istediğim de o ama doktor kız dedi şaşırdım tabi ki önemli olan bebeğimizin olması rabbime binlerce şükür ama yine de içimde acaba var merve allah gönlümüze göre versin inşallah canım

Back
X