Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda benim bebişim hadi bi tahminde buna yapın arkadaşlar
Canim seni cok iyi anliyorum bende sok oldum :) bisey soyleyimmi yatislari ayniii :)) budaha ne zaman gidecen ilk bebek mi ??ben ilk günden beri hep erkek hissettim rüyalarımda erkek bebek emzirdim belirtilerim ve fiziksel durumumda bu yöndeydi yani göbişim de :) ne bileyim zaten istediğim de o ama doktor kız dedi şaşırdım tabi ki önemli olan bebeğimizin olması rabbime binlerce şükür ama yine de içimde acaba var merve allah gönlümüze göre versin inşallah canım
Canim seni cok iyi anliyorum bende sok oldum :) bisey soyleyimmi yatislari ayniii :)) budaha ne zaman gidecen ilk bebek mi ??
Sanki deisecek doktor yanildi gibi geliyo hep :)) evt ilk bebek. Bide esim erkek istiyo benide etkiliyoMartın son haftası gidecem canım kontrole evet ilk bebek? senin peki canım ilk bebek mi? dilerim biz haklı çıkarız![]()
Çok sevindim canım hayirlisi demiştim ama yüzük testiden çıkıyor yüzde doksandokuzAzra az önce öğrendim erkekmiş. Yani Çin takvimi ve yüzük testi başarılı oldu benim için:)
Bariz kız hayırlı olsunYorum bekliyorum lütfen.
2tane oğlum var gönlüm kızdanyana ama hayırlısıErkek gibi bence hayirlisi
Kız canim hayirlisi olsun ogrenince yazinMerhaba Azra53 bizede yorum yapanilirmisiniz.. Teşekkür ederim
Hangi sayfada goremedim canimAzra hanimcim bana da yorum yapın lütfen
Kız canim hayirlisi inşallahkizlar tahminlerinizi bekliyorumm
insallah canm hayırlısı sağlıklı olsundaKız canim hayirlisi inşallah