- 5 Mart 2015
- 11
- 1
- 1
- 33
cnm benim ben bu konuyu bastan sona okumus birisiyim sizin yorumlariniza guveniyorum dok oyle dedi kiz gibi ama emin degilim dediKiz gibi ama eminde olamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim ben bu konuyu bastan sona okumus birisiyim sizin yorumlariniza guveniyorum dok oyle dedi kiz gibi ama emin degilim dediKiz gibi ama eminde olamadim
ben buraya yüklenenlerden inanın çıkaramıyorum. kendiminkini bile buraya yükledim. bilsem yardımcı olurdumCanımya banada bi yorum yapsanızda bende öğrenince sonucu yazarım
Kız benceMrb kızlar şimdiye kadar bir çoğunuza nub konusunda yorum yaptım ama insan kendine gelince kafası çok karışıyor 12+4 günlük ultrasyon görüntümüz yorumlarınızı bekliyorum....Eki Görüntüle 1443065
Eki Görüntüle 1443698 Bide bu var inşallah anlarsın
Teşekkürler canım yinede yorumun için 2 oğlum var bu sefer kısmet bakalımSebahatcim ben pek anlamıyorum burda çok daha iyi anlayan arkadaşlar var ama bana erkek gibi geldi.
Erkek gibi..Eki Görüntüle 1443709 Banada bi tahmin hanımlar
Kiz..Kızlar tekrar tahmin alabilirmiyimmm
Kizz..Kızlar tekrar tahmin alabilirmiyimmm
Teşekkürler canım yinede yorumun için 2 oğlum var bu sefer kısmet bakalım
Allah Razı olsun canım herkesle birlikte bizde hayırla kucağımıza almayı nasip eder inşallahtebrik ederim canım allah hayırla kucağına almayı nasip etsin![]()
bakalim hayirlisi tsk tahmin icinPrensesin olacak bence canm
ErkkEki Görüntüle 1443709 Banada bi tahmin hanımlar
Evet canim erkek olsa daha buyuk olurdu cikintiZeynepelas kendi doktorum emin olamıyor erkeğe benziyor ama belli olmaz diyor başka doktora gittim o kız dedi kafam karmakarışık 17+1 de erkek çıkıntisı daha uzun olmaz mı?
Evet cnm dr bugün kıza benziyo dediKizz..
Kac haftalik canim aĺllah saglikluca kucagina almayi nasip etsin.. dun bizede kiza benziyo dedi ayni boyle yatiyordu :))Evet cnm dr bugün kıza benziyo dedi