dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaslar ya son zamanlar siklikla basima geliyor bebisin cinsiheti belli mi ne canom diyolar doktor kiza benzetti kiz galiba dedim zaman genelde herkes olsun kiz olsun hayirlisi diyorlar
.... neden kiz bebislere karsi bukar on yargi var toplumda anlamiyorum kkiz dedin zaman erkege karsi cogu insan soguk karsiliyo. Hissediyorum :KK43:((

ne yazık ki öyle oluyor canım benim arkadasım avukat moderm aile güya ilki kız oldu olsun canım o da evlat ilerde erkeğin olur yiyorlar tamamen saçmalık
Ay kızlar o ne öyleeee!! :KK57: Aaaa!! Hiç duymadım öyle bir şey çevremden. Cesaret de edemezler valla paralarım onları heee:KK11: :KK34: Ben 5 tane kızım olsa oğlum olmadı diye üzülmem.. Eşimin tarafı zaten kız istiyor. Annem desen ille bir kızın olsun diyor.. Çevremden daha cinsiyet soruları gelmedi tabi ama, eğer biri bir laf etsin, ben cevabımı veririm, dayanamam. İyi dayanmışsınız. Sinirim bozuldu duyunca bile.. Allah nasip ederse de oğlum olursa, büyük konuşmiyim ama kızdan ayırmıcam. Kız çocuk ne yapacaksa, onun da yapması için yetiştirmeye çalışıcam. Anneler yetiştiriyor o 'olsun erkek de olur' diyen adamları da.. Ya da kadınlar da diyorsa, onları da. İnşallah bizim oğullarımız, çocuklarımız kadınların kıymetini bilir.. Eşitliği bilir..

Merhaba arkadaşlar bizde 13+2 olduk ama Dr söylemedi cinsiyetini babada bi tahminde bulunursanız sevinirim
Bana da kız gibi geldi canıımm :)) Hayırlı evlat olsun inşallah

Teşekkürler canım inşallah dediğin gibidir çünkü 3 oğlum var bi kızım olsun istiyorum son şansım ama önce sağlıklı olsun da
4. çocuğun muuu :eek: Oyy :KK68: Allah bağışlasın canıımmm :)) Ne mutlu sizeee :KK73: İnşallah kızdır o zaman sağlıkla inşallah :))

4. çocuğun muuu :eek: Oyy :KK68: Allah bağışlasın canıımmm :)) Ne mutlu sizeee :KK73: İnşallah kızdır o zaman sağlıkla inşallah :))
Ay tesekkur ederim uzun zamandır takip ediyorum ama girmiyordum özellikle senin yorumlari

Saol canım :)) Gelmişsin iyi kii :KK66: :KK68: Kaç yaşındasın? Erken evlenmişsin herhalde.
32 yaşındayım canım ilk bebeğimi 23 yasında kucağına aldım aslında çalışan bi kadınım öğretmenim ve çocukları seviyorum hep 4 çocuğum olsun istiyordum Rabbim nasip etti Allah tüm isteyene nasip etsin hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar versin inşallah tecrübeli anne olarak sunu soylim ister ilk olsun ister 4. Bebek olsun heyecanı hep ayni

32 yaşındayım canım ilk bebeğimi 23 yasında kucağına aldım aslında çalışan bi kadınım öğretmenim ve çocukları seviyorum hep 4 çocuğum olsun istiyordum Rabbim nasip etti Allah tüm isteyene nasip etsin hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar versin inşallah tecrübeli anne olarak sunu soylim ister ilk olsun ister 4. Bebek olsun heyecanı hep ayni
Maşallah canıımm :nazar: Öyledir tabii.. Yerim ben onlarııı :KK68: Ben de çok çok seviyorum çocukları ama 4 için pek yaşım müsait değil. Aslında 3 için de pek müsait olmayabilir :KK48: Ben de 32 yaşındayım ve ilk çocuğumuz olacak nasipse :nazar: Bu sağlıklı olsun da.. Maddi manevi duruma göre 2. yi düşünebiliriz. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallaahh :))

Ay kızlar o ne öyleeee!! :KK57: Aaaa!! Hiç duymadım öyle bir şey çevremden. Cesaret de edemezler valla paralarım onları heee:KK11: :KK34: Ben 5 tane kızısa oğlum olmadı diye üzülmem.. Eşimin tarafı zaten kız istiyor. Annem desen ille bir kızın olsun diyor.. Çevremden daha cinsiyet soruları gelmedi tabi ama, eğer biri bir laf etsin, ben cevabımı veririm, dayanamam. İyi dayanmışsınız. Sinirim bozuldu duyunca bile.. Allah nasip ederse de oğlum olursa, büyük konuşmiyim ama kızdan ayırmıcam. Kız çocuk ne yapacaksa, onun da yapması için yetiştirmeye çalışıcam. Anneler yetiştiriyor o 'olsun erkek de olur' diyen adamları da.. Ya da kadınlar da diyorsa, onları da. İnşallah bizim oğullarımız, çocuklarımız kadınların kıymetini bilir.. Eşitliği bilir..

Bana da kız gibi geldi canıımm :)) Hayırlı evlat olsun inşallah
Canim ters bisey soyoemiyolar soyledikleri cok guzel mantikli seyler. Ama bi ima var.. uzule fln yok kiz her anneye lazim :) kiz olan eve bereket gelirmis. Kizi olmayan anneler sabki eksik gelir bana hep :) iikiside lazim kiz oglan. Ama malesef ki turkiyede yaziyoz cogunluk bunu dusunuyo :(

Maşallah canıımm :nazar: Öyledir tabii.. Yerim ben onlarııı :KK68: Ben de çok çok seviyorum çocukları ama 4 için pek yaşım müsait değil. Aslında 3 için de pek müsait olmayabilir :KK48: Ben de 32 yaşındayım ve ilk çocuğumuz olacak nasipse :nazar: Bu sağlıklı olsun da.. Maddi manevi duruma göre 2. yi düşünebiliriz. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallaahh :))
İnşallah canım sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyoz 2.yi düşünüyorsanız adayı uzatma fazla 2 yıl çok iyi peşpeşe büyürler yoldaş arkadaş olurlar birbirine

Canim ters bisey soyoemiyolar soyledikleri cok guzel mantikli seyler. Ama bi ima var.. uzule fln yok kiz her anneye lazim :) kiz olan eve bereket gelirmis. Kizi olmayan anneler sabki eksik gelir bana hep :) iikiside lazim kiz oglan. Ama malesef ki turkiyede yaziyoz cogunluk bunu dusunuyo :KK43:
Direk kötü gibi görünmese de içten içe kötü ama işte.. İnsan çok sinirleniyor.. Kız gibisi var mıı :KK36: İkisinin de hayırlısı olsun tabi inşallah..

İnşallah canım sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyoz 2.yi düşünüyorsanız adayı uzatma fazla 2 yıl çok iyi peşpeşe büyürler yoldaş arkadaş olurlar birbirine
Herkes öyle diyor ama iş güç.. Bakalım hayat ne gösterecek ;) :)) Amin canım, saol..

Mervecim dualarım seninle yarınki haberini sabırsıźlıkla bekliyorum inşallah herşey gönlünce olur rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlısı eylesin

Arkadaslar ya son zamanlar siklikla basima geliyor bebisin cinsiheti belli mi ne canom diyolar doktor kiza benzetti kiz galiba dedim zaman genelde herkes olsun kiz olsun hayirlisi diyorlar
.... neden kiz bebislere karsi bukar on yargi var toplumda anlamiyorum kkiz dedin zaman erkege karsi cogu insan soguk karsiliyo. Hissediyorum :KK43:((
Boşver canım o onların cahilliği. Sonuçta kimsenin seçme şansı yok. Allah ne veriyorsa o yani. Çok ayıp bir şey hangisinin hayırlı olacağını ancak Allah bilir.

Allah güç verirse bende 4 tane istiyorum:) klasik 2 oğlan 2 kız :) ama ne olur bilinmez tabi :)

Bence Allah in emaneti karsisinda kimse soguk karsilamamali.erkek de olunca başımız göge ermiyor

Mervecim dualarım seninle yarınki haberini sabırsıźlıkla bekliyorum inşallah herşey gönlünce olur rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlısı eylesin
Cok saol canim ya insallah yarin belli olacak oyle hissediyorum sonucta ayrintilu bakacaklar ve bebis 20 haftalik tahmin icin en uygun hafta.... oglene kalmaz yazarim yarin ..

Back
X