dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ne bilem benim kiz yarmagul gibi mi olacak her gitmemde onde cikiyo bi oncekinden dahada onde gidiyo kiz bukadar onde gider mi yaaa
Benimki de öyle canım. Sanırım boyları uzun olacak bizimkilerin. Doktor haftasıyla uyumlu diyor ama bir hafta falan büyük çıkıyor. Nasıl bir uyumsa..

bize de yorum var mı kızlar 12+2 yiz şu anda ;)

kızlar bana da yorum yapın 12+2 yiz sizce cinsiyeti ne olabilir ?

Eklentiler

• 11131942_10153233507064752_654803861_n.webp
    11131942_10153233507064752_654803861_n.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 131
çıkıntı var evet ama kızlarda da çıkıntı oluyor sanırım nuba göre çıkıntı paralelse kız daha dikse erkek oluyormuş anladığım kadarıyla burda da paralel gibi duruyor ama bilmiyorum
Ben de paralel sanki diye kız dicektim ama, belli bir haftadan sonra kızda çıkıntı azalıyor sanırım. Erkek öyle kalıyor :KK48: ama ilk bakışta kız gibi geldi. Merve pamuk daha iyi biliyor ama :)

Ben de paralel sanki diye kız dicektim ama, belli bir haftadan sonra kızda çıkıntı azalıyor sanırım. Erkek öyle kalıyor ama ilk bakışta kız gibi geldi. Merve pamuk daha iyi biliyor ama :)
çok heyecanlı ya çatlıcam meraktan ne zaman öğrenicem acaba :KK48:

Valla işte ben bunun 3,5 kilosunu aldım :oops: Zaten çok yediğimden almıyorum da, vücut çok müsait, 2 gün canımın istediği gibi yesem, hemen depo ediyor.. Şimdi artık daha dikkat ediyorum. Besinimi alıyorum ama kilo yapan şeyler yememeye dikkat ediyorum. 6. aya kadar en fazla 1-2 kilo daha alsam çok iyi olacak. Sonra zaten alıcam mecbur..

Ben 3,5 kilo falan aldım ama millete baksan çok almışım görnüyorum. Ben zaten kilo almaya devam ederken hamile kaldım. Önceden fark etmeyenler şimdi farkediyor, kilo almışsın diyor.. Bir de basenlerim ve simidime gitti kilolar. Kız mı acep :p Neyse artık, dikkat edicem, her istediğimi yemicem, idare edicem..

Maşallah canım ne de tatlıııı :nazar: Allah nazarlardan saklasın. Nubu göremedim, kıza benziyor ama tipi erkeğe benziyor :)) Ay ağzı yüzü görünecek yaa :KK68: Maşalllaahhh :)))
Tsk ederim canım allah hepimizin ki nazarlardan korusun bakalım doktora kız dedi ama pek guvenemedim degise bilir bu Ayki koltrolde ne diyecek

Ya nasıl anliyon merveeee
:KK76:o_O
Sevalvim anladimda deilde tahmin ediyoz :) bebisin belinden poposuna kadar bi cizik ciziyoz yataysa k8z dikeyse erkek bide bebis kizami erkegemi daha cok benziyo cikinti varmi ona bakiyoz. :)) yanildimuzda oluyo canim bende ilk bebis arastira arastira bu halegeldik :)) bebis 20 haftalik hala kendi bebisim ney bilmiyorum.. yeni arkadaslar bide siz bakin benom bebise icinizden ne geciyi ...

Eklentiler

• 20150326_101727.webp
    20150326_101727.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 111
Sevalvim anladimda deilde tahmin ediyoz :) bebisin belinden poposuna kadar bi cizik ciziyoz yataysa k8z dikeyse erkek bide bebis kizami erkegemi daha cok benziyo cikinti varmi ona bakiyoz. :)) yanildimuzda oluyo canim bende ilk bebis arastira arastira bu halegeldik :)) bebis 20 haftalik hala kendi bebisim ney bilmiyorum.. yeni arkadaslar bide siz bakin benom bebise icinizden ne geciyi ...
Ya mervecim sen biliyom erkek istiyon ama benim içimden bu bebiş kız diye geçiyo cnm ama süprizde olabilir

Ins gonlundeki olur amaBenimde icime kiz doguyo..almanyada doktorlar kapali agrim var git hastanede bakarlar

Ne tatlı yatıyorlar ya :)) kızlar siz bebeği hangi tarafınızda hissediyorsunuz? Ben ta en başından beri solda hissediyorum,zaten sol yumurtam çatlamış gebe kalmıştım ondan mı bilmiyorum ama :)

Back
X