Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kızlar ben noktayı koyu yorum kısmetse bana yeter fazla bile Allah isteyen herkeze versin olmayanlaradaAyni fikirdeyim merve şu an 29 yasindayim.onlari da yani 2 oglani da 35 in de yapacam insallah![]()
ErkekBanada soyleyin neyimmm olacak
Tahmini olan yazsin lutfen
Ben anlayamiyorum bu nub teorisini
Pazartesi gidicem cinsiyet icin ogrenincede yazicam buraya
Nubuna göre ama sanki orda pipiyi gördümNub a goremi baktin cnm
Toksa durusu falan mi??
Valla canım bilemicem okadarını ama kordonsa da kordonda dik duruyo ama yinede gönlündekidir umarım bizimki sade tahmin doktorlar daha iyi bilirIste o heralde pipi diilde kordon
Doktor o kadar gorse soylerdi galiba:))
Emin olmayarak %51 ihtimalle kız diyorum. Çünkü kordon değilse ordaki şey erkeğe benziyor.Banada soyleyin neyimmm olacak
Sanırım 14 haftalık burada bebiş. Aslında kordon olmayabilir ama tam net de görünmüyor. Doktor hiç tahmin yapmadı mı o kadar net görüp de?Anladim cnm
Kordon oylemi oluyor bilemiyorum tabiki
Allahim hayirlisini versn
Benimki merak iste
Karın tarafındaki göbek kordonu sanırım. aşağıda bi çıkıntı daha var, o da nub mu ki :) Önce erkek diyecektim de, sonra sanki kız gibi geldi ama iki tahmin çok yakın birbirine :)) Sağlıkla gelsin inşallah..Banada soyleyin neyimmm olacak
ErkekkkkBanada soyleyin neyimmm olacak
Bence kiz kordon paralel nubuda belli deil ...Banada soyleyin neyimmm olacak
Pazartesi bwnimkide belli olacak insallah canimmm.Yorumlar icin tsk:)
Pazartesi yazicam buraya
Mervecim inan sabırsızlıkla bekliyorum seninki benimkindende inatçı çıktıPazartesi bwnimkide belli olacak insallah canimmm.
banada öyle geldi cutemKız gibi canim![]()
canım ikinci fotoda bebeğim bacaklarını yukarıya kaldırmış şekilde, koluda başına doğru uzanıyor. ilk resimde de muhtemelen arka kısmından çekilmiş ondan belli olmuyor, aslında daha iyi pozları vardı baya izledik ama onlardan çıkartmamış doktorum :)Canim ben bu bebisten bisey anlamadim nerede onu bile cizemedim yaaa