dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canim sana herkes erkek demisti bebis tam bi erkek bebisti :)) bu teori hic tutmaz oldu haa dun koydum resme butun herkes kiz dedi ama dojtor bugun pilisini cekmis yuzde yiz erkek demis. :))

Aslında ilk resimlerinde hep kız demişlerdi bu avatarımda olan resme erkek dediler :) Doktor bugün 3kere baktı bacak arasına kız dedi. ha yanılma olabilir mi olabilir öyle şeylerde yaşadım dedi :) ama %99 kız ve ben öyle kabullendim artık inş sürpriz olmaz :)
Bu kız bebekleride haylaz oluyormuş demek dr ölçümlerini zor yaptı hiç yerinde durmuyor sıpam benim :)

Aslında ilk resimlerinde hep kız demişlerdi bu avatarımda olan resme erkek dediler :) Doktor bugün 3kere baktı bacak arasına kız dedi. ha yanılma olabilir mi olabilir öyle şeylerde yaşadım dedi :) ama %99 kız ve ben öyle kabullendim artık inş sürpriz olmaz :)
Bu kız bebekleride haylaz oluyormuş demek dr ölçümlerini zor yaptı hiç yerinde durmuyor sıpam benim :)
Ilk bebis mi canim :)

Kızlar ben de bugün ikili test için gittim. 4 gün önden gidiyoruz, 13+2'ymişiz :nazar::KK68: Doktor çok baktı bacak arasına bir şey söyledi ama kesin diyemeyiz dedi. Nub pek görünmüyor sanki, ben anlamadım. Bir de siz bakar mısınız, anlaşılıyor mu? Yoksa sonraki kontrol 4 hafta sonraaa :KK51: Allah'a şükür sağlıklı görünüyormuş ama.. bu da yeter tabii.. :KK68::nazar:

Bakın biri 10+6 fotosu biri 13+2. Dönmüş de minikim :KK46::confused:

Canım bana kız gibi geldi. Ama bacaklarının arasında yukarı doğru duran şey pipi gibide. Fakat tavsiyem bu haftalara fazla güvenme. Bana senin haftalarındayken kesin erkek demişti. 16. Haftamdayım şimdide kesin kız dedi başka bir doktor.

Canim sana herkes erkek demisti bebis tam bi erkek bebisti :)) bu teori hic tutmaz oldu haa dun koydum resme butun herkes kiz dedi ama dojtor bugun pilisini cekmis yuzde yiz erkek demis. :))
Mervecim kaç haftalıktı o bebiş?

Canım kendı bebıs ıcın mı yoksa benım bebıstemı gordun çıkıntıyı evet oyle oluyormus kızlarda klıtorusta ödem oluşurmuş cogu doktorda onu karıştırılmış pıpımı odemmı dıye Ins dedııgn gıbı kızdır benım bebıs
Yok canim benim ki.Allah herkesin gonlune gore versin.benim bi kizim var degisik olsaydi iyi olurdu ama Allah dan ilk once saglukli hayirli evlatlar diliyoruz.2. Bi kiz da hic fena olmaz :KK68:

IMG_20150312_171652.webp peki bukuzmi erkekmi sizce

Eklentiler

• IMG_20150319_173632.webp
    IMG_20150319_173632.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_20150312_171705.webp
    IMG_20150312_171705.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 132
Bence kesin kz bu bebis canim senin 3 oglun vardi demi ?
Merhaba canım, günaydın.
Ay öyle mi dersiinn :KK68: Yok benim ilk çocuğum olacak nasipse :) O ben değilim :) ama etrafımda kız çocukları vardı hep. Yeğenimin yarı annesi gibiydim küçükken :KK37: çok seviyorum kızlarıı.. Ne biliyim anneye de arkadaş sanki.. Tabi ki kendi evladım, erkek de olsa o da benim birtanem olacak sonuçta :KK68: Sağlıkla gelsinler yeter ki.. Doktor çok uğraştı.. bir çıkıntı görüyorum, bana erkek gibi geldi ama kesin diyemem dedi. Ben de gördüm onun gördüğü çıkıntıyı ama ben onun ne olduğunu bilmiyorum tabi :)) Allah'tan hayırlısı canım.. Çok saooll :KK36:
Senin kontrol ne zaman? Meleğin artık gösterir kendini inşallah :KK37:

Evet kızlar bugün cinsiyeti öğrendim çok şükür :) Bende prensesini bekleyen anne adayları kervanına girdim :) Çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Buda bacak arası fotoğrafımız dr %99 kız dedi :)
Hayırlı evlat olsun, sağlıkla gelsin prensesiniz canıımm :KK36::nazar:

Canım bana kız gibi geldi. Ama bacaklarının arasında yukarı doğru duran şey pipi gibide. Fakat tavsiyem bu haftalara fazla güvenme. Bana senin haftalarındayken kesin erkek demişti. 16. Haftamdayım şimdide kesin kız dedi başka bir doktor.
Saol yorum için canım :KK36:
Evet, işte doktor da ona dedi sanırım bir çıkıntı görüyorum diye. 2 kere gösterdi bana da. Hatta bana da diyor siz de görüyor musunuz diye :KK48: Dedim valla nub falan baya araştırmıştım ama ben de bilemedim şimdi :confused: 10 gün içinde gitsem biraz daha net belli olur mu? Ya da 3 hafta daha bekliceem :KK51:Demek kkesin erkek dedikten sonra değişti seninki :) Hadi bakalım hayırlısı :)

Eklentiler

• 20150409_082331.webp
    20150409_082331.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 93
  • 20150409_094811.webp
    20150409_094811.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 96
yorum alabilirmiyiz :)

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 99
  • fotoğraf 1.webp
    fotoğraf 1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 102
Canım çıkıntı falan göremedim ama daha oluşur mu ki bilmem :)) Kız gibi miniikk :)) Maşallah maşallaahh :nazar::KK68:

Ben bir ara çıkıntı görür gibi oldum, tam heyecanla ağzımı açacaktım aaaa pipisi mi diye, doktor bakınca sustum :-)

Annesi bu bariz poz vermis hep fotolara bakmis yerim ben seni :KK68: bence kiz tatlim.hayirli olsun...:KK37:

Evet canım, neler neler yaptı bize. :-) Bir türlü sabit durmadı. İlk başta uyanmaz diye korktum, sonra durmayacak diye korktum :-)Saol yorumun için, benim içime erkek doğuyor. Geçen hafta doktor da emin olamam ama kız gibi demişti. :KK73:

Evet canım, neler neler yaptı bize. :-) Bir türlü sabit durmadı. İlk başta uyanmaz diye korktum, sonra durmayacak diye korktum :-)Saol yorumun için, benim içime erkek doğuyor. Geçen hafta doktor da emin olamam ama kız gibi demişti. :KK73:
Inanit misin ayni seyi yasadim...ben hep erkek hissettim.belki psikolojiktir benim ki bi tane kizim var 7 yasinda hep kendimi bunda erkek olarak dusundum.dr dun bana kiz gibi dedi.ve ben de senin gibi cikinti gordum erkek diyecek dedim icimden..kismet canim bende kizlari alir alisverise giderim :p babamizin cani saolsun..3. Ye insallah.

Inanit misin ayni seyi yasadim...ben hep erkek hissettim.belki psikolojiktir benim ki bi tane kizim var 7 yasinda hep kendimi bunda erkek olarak dusundum.dr dun bana kiz gibi dedi.ve ben de senin gibi cikinti gordum erkek diyecek dedim icimden..kismet canim bende kizlari alir alisverise giderim :p babamizin cani saolsun..3. Ye insallah.

Benim gönlümden geçen kız, ama erkek olursa da çok sevinirim tabii ki. Ama nedense bekarken falan hep hayal kurduğumda ilk kız çocuk hayal ederdim. Hayırlısı olsun tabii ki, Allah gönlümüze göre versin inşallah :KK68:Allah bağışlasın, maşallah kızına da :KK68:

Back
X