dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Öylece işte insan kendini tutamıo baştan beri erkek istiodum iki kızın üstüne öyle deyince tutamadım kendimi hata yaptığımı fark ettim ama eşimde o heyecanla arkadaşlarına falan söylemiş onlara yemek yedirmiş çıkmaza girdim yani
Canım sana özelden yazdım gördün mü?

Bugün çok yoruldum belki ondan biliyorum kandegerlerim iyi tansiyon sorunum yok ilk bebegimde bunu yaşamadım hiç bu bebegimde 12 +4gunlugum kontrole gidince gene de soru cam sağolun kızlar

Kizlar resmimi ekliyorum tahminlerinizi bekliyorum.simdiden yorum yapanlara tesekkurler :KK39::KK68:

Eklentiler

• IMG-20150409-WA0003.webp
    IMG-20150409-WA0003.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 104
Banada dr %99 kız dedi ya şimdi bunları duyunca ya erkekse falan deyip kendimi en iyisi fazla kaptırmayayım diyorum. Acaba onlarada bacak arası resmini vermişlermi dr bana boş kız dedi ama tabi yanılmalar hiç olmuyorda değil dedi :) ayrıntılı usgde kesin belli oluyor mu acaba ya :)
Canım senin bebeğinin kız olduğu nubundan bile belliydi. Bacak arası resmi falan vermemişler. Ama ben senin bebeği hatırlıyorum çoğunluk kız demişti zaten galiba :)

Canım senin bebeğinin kız olduğu nubundan bile belliydi. Bacak arası resmi falan vermemişler. Ama ben senin bebeği hatırlıyorum çoğunluk kız demişti zaten galiba :)
Bana da yorum yapabilir misin 11 haftalik burda ama çok merak ediyorum

Eklentiler

• 20150327_125930.webp
    20150327_125930.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 97
Teşekkür ederim Dr da erkeğe benzetti ama çok erken diye tereddüt te kaldim
Erken zaten canım büyüsün netleşir inşAllah :):) ama yüksek ihtimal erkek gibi :)

Kızlar buda benim bebişim 12 haftalık bugün gittim.Dktr. sizce fikre olan varsa yazabilirmi lütfen.

Eklentiler

• st5.webp
    st5.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 92
  • st6.webp
    st6.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 108
Back
X