- 20 Ağustos 2019
- 32
- 15
- 8
- 33
Teşekkürler haftaya kontrolüm var inşallah bu sefer gösterir. 2 kişi erkek dedi. Öğrenince yazarım buraya da :)Erkek gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler haftaya kontrolüm var inşallah bu sefer gösterir. 2 kişi erkek dedi. Öğrenince yazarım buraya da :)Erkek gibi
Yazarsın bize hayırlı evlat olsun inşallahTeşekkürler haftaya kontrolüm var inşallah bu sefer gösterir. 2 kişi erkek dedi. Öğrenince yazarım buraya da :)
ErkekEki Görüntüle 2301494 Eki Görüntüle 2301495 Merhaba bende tahmin alabilirmiyim
Fıstık hamilesin digeri buyuttunmu kaç yaşında oldu minnoşHavalianne__ cinsiyetini tahmin edermisin
Evet cnm 28 aylık oldu diğeriFıstık hamilesin digeri buyuttunmu kaç yaşında oldu minnoş![]()
Evet cnm 28 aylık oldu diğerisenin ikizler ne alemde büyüdüler mi
![]()
Fıstık hamilesin digeri buyuttunmu kaç yaşında oldu minnoş
Cinsiyet tahmininde bulunsana![]()
Bebek tam ortada canım bilemicem .biliyorsun senin kızı 11+3 haftasında tahminim tutmuştu.sende dr erken tahmin etti kıza benzetti demiştinHavalianne__ cinsiyetini tahmin edermisin
7+3 usg 6 hafta olmalı kese konumu içinHavalianne__ cinsiyetini tahmin edermisin
Senin kız hangi ayda dogdu canım biz 8 ekim 2016 sen 14-15 hafta hamileydin benim ikizlerle arası 4 ay filan var sanırım ben daha fazla sanıyordumEvet cnm 28 aylık oldu diğerisenin ikizler ne alemde büyüdüler mi
![]()
Aynen kuzum benimki de 5 Nisan 2017 çok fazla yoktu aralarıSenin kız hangi ayda dogdu canım biz 8 ekim 2016 sen 14-15 hafta hamileydin benim ikizlerle arası 4 ay filan var sanırım ben daha fazla sanıyordum![]()
6 ay varmışAynen kuzum benimki de 5 Nisan 2017 çok fazla yoktu araları![]()
ErkekSelam kızlar. 10+5 günlük hamileyim, var mı bi tahminleriniz![]()
Net olmamakla birlikte kız başka usg varsa paylaşın
Bunda hic belli değil bence ama birde bu var :) yinede tesekkur ederimNet olmamakla birlikte kız başka usg varsa paylaşın
KızBunda hic belli değil bence ama birde bu var :) yinede tesekkur ederim
Sağolun bir kızım var bir kizim daha olsun uzulmem yeterki saglikli olsun :)
Gönlünüzdeki saglıkla olsun inşallah benimki tahminSağolun bir kızım var bir kizim daha olsun uzulmem yeterki saglikli olsun :)