- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
Nub o kadar paralelki kız sandık paşanı 3 kişi yanılmışız meltem kafa şekline bilmiş saglıkla gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nub o kadar paralelki kız sandık paşanı 3 kişi yanılmışız meltem kafa şekline bilmiş saglıkla gelsin
Ben hep soyluyorum usg ye gore yorum yapiyoruz ultrasonla birebir bakmiyoruz o usg deki nub 10 kiside olsa 9 u kiz dir kesin iste bir tane istisna cikmis hayirlisi olsun diyorum
Aynen o kişi de benim işteBen hep soyluyorum usg ye gore yorum yapiyoruz ultrasonla birebir bakmiyoruz o usg deki nub 10 kiside olsa 9 u kiz dir kesin iste bir tane istisna cikmis hayirlisi olsun diyorum
Aynen sağlıklı hayırlı olsun inşallah, bende kız isteyince 1 kişi yanılmıştır demiştim kendi kendimeNub o kadar paralelki kız sandık paşanı 3 kişi yanılmışız meltem kafa şekline bilmiş saglıkla gelsin![]()
Saglıkla gelsin ler inşallahBenim de 1 kız 1 erkek gibi görünüyormuş tabi kesin değil ama tahmininiz doğru sanırım![]()
Ikra meyra
CocoChanelmademoiselle
15 haftadasınız kesin dirBenim de 1 kız 1 erkek gibi görünüyormuş tabi kesin değil ama tahmininiz doğru sanırım![]()
Ikra meyra
CocoChanelmademoiselle
Nub görünmüyor başka varmı renksiz usgBana şu fotoya göre bi tahmin yaparmısınız ya![]()
Nub görünmüyor başka varmı renksiz usg
Net olmamakla birlikte Kız gibi tam net degil başka usg varmıKızlar bu da arkadaşıma ait bi görüntü. 10+2. Tahminlerinizi merak ediyoruz![]()
Bi tane daha var ama onda hiç belli değil en belirgin olanı buNet olmamakla birlikte Kız gibi tam net degil başka usg varmı
ErkekBanada tahmin yapın kızlaaar![]()
Benim attığıma da bakar mısın