- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
12 +2 de olabilirBaşka yok nub için 11-12. Haftalara bakmak gerekiyo diye çektim attım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 +2 de olabilirBaşka yok nub için 11-12. Haftalara bakmak gerekiyo diye çektim attım
Buna görede kız gibi
Tabi bizimki tahmin gönlünüzdeki saglıkla nasip etsin rabbim ilk bebekmiTamam bakalım artık![]()
Tabi bizimki tahmin gönlünüzdeki saglıkla nasip etsin rabbim ilk bebekmi
Digerleri iki kızmıYook 3.olacak inşallah
Kız diye tahmin etmiştim diger konuda ve burda![]()
Kaç haftalık belli degil artık buyuk sanırımTekrar bi tahminde bulunabilirmisiniz rica etsemm![]()
Kaç haftalık belli degil artık buyuk sanırım![]()
Yuz yapısı kız önceki nublarda kızdıTekrar bi tahminde bulunabilirmisiniz rica etsemm![]()
Halamı ögrenemediniz başka dr gittinizmi.bu usg 18+6 mı18+6 ama daha cinsiyeti öğrenemedik o yüzden çok merak ediyorum![]()
Teşekkür ederim 4 aralıkta gidicez öğrenirsek yazicam mutlakaYuz yapısı kız önceki nublarda kızdı![]()
Bu usg 18 tamHalamı ögrenemediniz başka dr gittinizmi.bu usg 18+6 mı
18+ da nub olmaz 11+ yada 12+3 hafta usg olmalı hayırlısı olsun ilk bebekmiBu usg 18 tam
Evet ilk18+ da nub olmaz 11 yada 12+3 hafta usg olmalı hayırlısı olsun ilk bebekmi
Detaylıda 20+ da yine ögrenemezseniz detaylıda artıkEvet ilkoyuzden bu heyecan
![]()
Mutlaka yazicam öğrenir öğrenmez çok teşekkürlerDetaylıda 20+ da yine ögrenemezseniz detaylıda artık![]()
Hayırlısı olsun sizin için saglıkla gelsin minnoşMutlaka yazicam öğrenir öğrenmez çok teşekkürler![]()
Amiinn çok teşekkürlerHayırlısı olsun sizin için saglıkla gelsin minnoş![]()