Erkek sankiMerhaba tahmin ala bilirmiyim bacak arasi resmise var ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek sankiMerhaba tahmin ala bilirmiyim bacak arasi resmise var ?
Erkek gibi kafası
Doktor erkek demiş bende erkeğe benzettimM mely15Ikra meyra Merhaba ben 22 haftalik hamileyim dr erkek dedi sizlerde bakıp yorumlarmisiniz 12 haftalik usg yok elimde bu 10+4 Eki Görüntüle 2590072 Eki Görüntüle 2590072
M mely15Ikra meyra Merhaba ben 22 haftalik hamileyim dr erkek dedi sizlerde bakıp yorumlarmisiniz 12 haftalik usg yok elimde bu 10+4 Eki Görüntüle 2590072 Eki Görüntüle 2590072
Ben bebeğin kafası eli kolu nerede onu bile anlayamadim :) durusu cok farkli nasil anliyosunuz merak ettim aslinda daha net usg var ama orada haftasi büyük o yuzden bunu ekledimDoktor erkek demiş bende erkeğe benzettim
M mely15Ikra meyra Merhaba ben 22 haftalik hamileyim dr erkek dedi sizlerde bakıp yorumlarmisiniz 12 haftalik usg yok elimde bu 10+4 Eki Görüntüle 2590072 Eki Görüntüle 2590072
Doktor erkek demiş bende erkeğe benzettim
Ben bebeğin kafası eli kolu nerede onu bile anlayamadim :) durusu cok farkli nasil anliyosunuz merak ettim aslinda daha net usg var ama orada haftasi büyük o yuzden bunu ekledim
10+4 nubu da dik görünüyor erkek bencedeM mely15Ikra meyra Merhaba ben 22 haftalik hamileyim dr erkek dedi sizlerde bakıp yorumlarmisiniz 12 haftalik usg yok elimde bu 10+4 Eki Görüntüle 2590072 Eki Görüntüle 2590072
Kaç haftalık usg 12 haftamı erkek gibiBize de bakar mısınız ?
Dogru tahminmi13+6 Erkek❤
![]()
Hayir 3. çocuğum olucak Allah nasip ederse 2 dunyalar güzeli kızım var 16 yıl sonra hiç beklenmedik bir anda olunca ilk gibi heyecan sardi :)10+4 nubu da dik görünüyor erkek bencedeilk bebekmi
Dr ne zaman dedi erkek tahmini saglıkla nasip etsin kızlar kaç yaşında ne guzel hep birlikte buyutursunuzHayir 3. çocuğum olucak Allah nasip ederse 2 dunyalar güzeli kızım var 16 yıl sonra hiç beklenmedik bir anda olunca ilk gibi heyecan sardi :)
Amin teşekkür ederim büyük kızım 19 küçük kızım 16 yaşında10+4 haftalikken erkek dedi size gonderdigim usg resminden baktim baktim hicbirsey cikaramadim yok ya yanilmistir dr dedim :) detayli cekimde tekrar soylediDr ne zaman dedi erkek tahmini saglıkla nasip etsin kızlar kaç yaşında ne guzel hep birlikte buyutursunuz![]()
Birde bu usg var ben tabi bu defa el kol kafa gorunce biraz daha rahatladim :)Amin teşekkür ederim büyük kızım 19 küçük kızım 16 yaşında10+4 haftalikken erkek dedi size gonderdigim usg resminden baktim baktim hicbirsey cikaramadim yok ya yanilmistir dr dedim :) detayli cekimde tekrar soyledi
Neye göre erkek dediniz acaba ? Nubda düz bacak arasida boş.. gelisimine göremi dediniz nuba goremi acabaErkek sanki
Evet buradada erkekBirde bu usg var ben tabi bu defa el kol kafa gorunce biraz daha rahatladim :)
Teşekkür ederim sizede evlatlarinizla saglikli mutlu ömürler diliyorum.Evet buradada erkeksaglıkla gelsin annesi