- 19 Şubat 2019
- 14
- 9
- 16
- 47
Gonlumden geceni søylediniz,hayirlisi olsun bakalim, cok tesekkur ediyorumEvet net kız görünüyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonlumden geceni søylediniz,hayirlisi olsun bakalim, cok tesekkur ediyorumEvet net kız görünüyor![]()
Ikra meyra 11+1 de atmıştım size erkek sanki demiştiniz bu 12+2 foto tahmin ederseniz çok sevinirim
Insallah cok dua ettim sağlıklı hayirli bir kizim olsun diye 2 oglum var bakalim ins doğru cikar tesekkur ederimEvet net kız görünüyor![]()
Erkek görünüyorEki Görüntüle 2808262
Benimki neye benziyor acaba
Kız gibi sanki 12-13 hafta olursa paylasinEki Görüntüle 2808231
Tahmini olan var mı 11+2 burada
Canim.doktor bana da erkek dedi ben eksi aseriyorum kiz olacağını düşünmüştüm bakabilir misiniz ?Erkek görünüyor
Rica etsem benim de ultrason görüntüne bakabilir msnz 8+3Kız gibi sanki 12-13 hafta olursa paylasin
Bidaha ki hfta kontrole gidecegim 13 haftalık olacak cinsiyet tahmininde bulunabilir doktor dediğinizi tutacak mı merak ediyorumKız gibi sanki 12-13 hafta olursa paylasin
canım atmamışsın resminiBidaha ki hfta kontrole gidecegim 13 haftalık olacak cinsiyet tahmininde bulunabilir doktor dediğinizi tutacak mı merak ediyorum![]()
Yaaa öyle miiicanım atmamışsın resmini
ilk bebişim heyecan var biraz hiç hatırlamıyorum Ahhhh pardon yaaa yazıyı yanlıs okudum atmıssın diye okudumYaaa öyle miiiilk bebişim heyecan var biraz hiç hatırlamıyorum
![]()
canım atmamışsın resmini
Bakabildiniz mi acabacanım atmamışsın resmini
yok ben bakmıyorum forumdaki arkadaşlara bende yazmıştım dönmedilerBakabildiniz mi acaba