- 23 Kasım 2020
- 2.062
- 3.059
- 83
Hımm anladım canım teşekkür ederimyok ben bakmıyorum forumdaki arkadaşlara bende yazmıştım dönmediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm anladım canım teşekkür ederimyok ben bakmıyorum forumdaki arkadaşlara bende yazmıştım dönmediler
Kız gibi sanki 12-13 hafta olursa paylasin
Rica etsem bakabilir msnzRica etsem benim de ultrason görüntüne bakabilir msnz 8+3
 Ikra meyra
 canım tuttu tahminin tuttu

Ikra meyra
 canım tuttu tahminin tuttu 
 bugün perinatologumda 2 li test için randevum vardı daha biz sormadan %90 kız dedi. Sen de bana kı demiştin hemde geçenlerde başka doktorun bana erkek demesine rağmen helal olsun sana maşallah ne güzel biliyorsun şimdi anketini de oylıycam
 bugün perinatologumda 2 li test için randevum vardı daha biz sormadan %90 kız dedi. Sen de bana kı demiştin hemde geçenlerde başka doktorun bana erkek demesine rağmen helal olsun sana maşallah ne güzel biliyorsun şimdi anketini de oylıycam 

Ikra meyra
  şu çıkıntı kafamı karıştırdı,  nub mudur sizce?

Ikra meyra
  şu çıkıntı kafamı karıştırdı,  nub mudur sizce? Sanırım ilk resimde bebek ters dönmüş ama kafası düz bakıyor, yanılıyor muyum acaba...
 Sanırım ilk resimde bebek ters dönmüş ama kafası düz bakıyor, yanılıyor muyum acaba...
 Ikra meyra
 mrblar 13 haftalık usg attım kız demiştin canım 14+3 karından bunu da Degerlndirr msn

Ikra meyra
 mrblar 13 haftalık usg attım kız demiştin canım 14+3 karından bunu da Degerlndirr msn Ikra meyra
@ORKDM canim lutfen tahminde bulunurmusunuz

Ikra meyra
@ORKDM canim lutfen tahminde bulunurmusunuzErkek görünüyorCanim.doktor bana da erkek dedi ben eksi aseriyorum kiz olacağını düşünmüştüm bakabilir misiniz ?
Kaç haftalık USGIkra meyra rica etsem bakabilir misiniz ?
Tam 12 son adete göre canım doktor ultrasonda bi 11 hafta ölçtü daha sonra 11+5 dediKaç haftalık USG
Erkek sanki emin olamadımIkra meyra rica etsem bakabilir misiniz ?
Teşekkür ediyorum canım ilgin ve zaman ayırdığın için hayırlısı olur inşallahErkek sanki emin olamadım

Ikra meyra
  13 haftalık gebelik canım doktor önce erkek dedi sonra kız da olabilir dedi yorumun var mı

Ikra meyra
  13 haftalık gebelik canım doktor önce erkek dedi sonra kız da olabilir dedi yorumun var mıErkek görünüyorIkra meyra 13 haftalık gebelik canım doktor önce erkek dedi sonra kız da olabilir dedi yorumun var mı
Nubu görünmüyor
Teşekkür ederim inşallah kesinleşince yazicamErkek görünüyor

resmim.net

resmim.net