Dr.Süleyman Taş ile Burun Ameliyatım (resimli )

Merhaba ben de henüz 23 günlük ameliyatlıyım sizin deneyiminize dayanarak sormak istiyorum.Ameliyat sonrası ister istemez şişlikler oluyor biliyoruz ama ben hala üst dudağımı tam oynatamıyorum sanki tuhaf hissediyorum yamuk gibi şişlikten olur mu bu normal bir durum mıdır acaba?

Teşekkür ederim :)
Rica ederim. Ben gördüğümü soyledim. En zor ameliyat yanlara eğik burnu orta hatta almak. Yoksa en siradan plastik cerrahlar bile kemiği törpülüyor. Hatta fazla törpüleyip burun kemiğini aşırı küçültüyorlar ve gözlük durmaz hale geliyor burun. Diğer arkadaşa da cevap vereyim. Üst dudak bir süre hareket etmiyor. Benimde aynen gülüşüm değişmişti. Sanki dudağım düşmüş gibi gülünce dişlerim görünmüyordu. Ama merak etmeyin hepsi düzeliyor. Dudak eski haline dönüyor zamanla

Ben böyle bir SAHTEKARLIK görmedim. Arkadaşlar bu SİMİSİMİSİ denilen şahsın yazdıklarına sakın inanmayın. Çünkü fotoğrafta gördüğünüz kişi benim çok yakın arkadaşım. Tesadüfen karşıma çıktı emin olmak için arkadaşıma sordum. Bu paylaşımdan haberi yok. Evet kendisi bu doktora ameliyat oldu ama 1,5 yıl önce. Kendisi suç duyurusunda bulunacak zaten. Ameliyat olduysa niçin kendi fotoğraflarını paylaşmamış anlamak mümkün değil bu yapılan büyük bir suç. Umarım kadınlar kulübü yetkilileri bu duruma biran önce müdehale ederler.

Ben böyle bir SAHTEKARLIK görmedim. Arkadaşlar bu SİMİSİMİSİ denilen şahsın yazdıklarına sakın inanmayın. Çünkü fotoğrafta gördüğünüz kişi benim çok yakın arkadaşım. Tesadüfen karşıma çıktı emin olmak için arkadaşıma sordum. Bu paylaşımdan haberi yok. Evet kendisi bu doktora ameliyat oldu ama 1,5 yıl önce. Kendisi suç duyurusunda bulunacak zaten. Ameliyat olduysa niçin kendi fotoğraflarını paylaşmamış anlamak mümkün değil bu yapılan büyük bir suç. Umarım kadınlar kulübü yetkilileri bu duruma biran önce müdehale ederler.
Yapılan kesinlikle hiç etik değil, yalnız bir yandan da merak etmeden edemedim; arkadaşınız memnun mu peki sonucundan?

Back
X