- 19 Temmuz 2018
- 31
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Simisimisi
Hayır sorun yaşamadım, uyandığımda doktor bey yanımdaydı, hemşiresi yanımdaydı. Rahat uyandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş kimseye söylemeyin anlamazlar zaten belli belirsiz bir kemer varmışEki Görüntüle 2172557 Merhaba kızlar,
Kadinlar klubunu yeni keşfettim diyebilirim. Geç bile kalmışım böyle harika bir platformu nasıl duymadım bilmiyorum ama olsun geç olsun güç olmasın. Biraz inceledim ve bir çok kişi tecrübelerinden bahsettiğini gördüm. Bende sizlere kendi tecrübemi aktaracagim. Faydasi olacaktır.
Bende 3 yıl önce burun ameliyatı oldum. Korkulacak hiç birşey yaşamadım çok şükür. Ama emin ellerde olmak lazım tabi. Çok araştırdım her yere gittim. Tüm unlu unsuz doktorlari gezdim. En son Süleyman Taş'ta karar verdim. Doktorum ile ilgili de çok kışı sormuş ameliyat olan var mı diye. Aha da ben varım. Tüm sorularınızı merak ettiklerinizi seve seve yanitlarim. Ben cok mutluyum. Ameliyat olmak isteyen herkes de mutlu olsun isterim.
Tabi bahsederim. Ilk önce randevumu aldım muayeneye gittim. Nefes alamdigim icin muayenede ilk olarak doktor bey burnumun içine baktı. Kamerayla banada gösterdi. Fotoğraflarımı çektiler ve bu fotoğraflarla similasyon yaptık doktor beyle birlikte. Ameliyattan sonra nasıl olabileceğini de gördümAmeliyat öncesi süreçten bahseder misiniz? Simülasyon yapıldı mı?
Ama similasyondan daha güzel olduAmeliyat öncesi süreçten bahseder misiniz? Simülasyon yapıldı mı?
Yok size dikseydi! Tövbe est. gece gece.Ameliyat öncesi bariz burun eğri. Ameliyatla çok güzel düzelmiş. Değişim için ne yapılsaydı kemiği yontup burun ucunu havaya mi dikseydi.
Ameliyat sonrası benimde korktuğum süreçti. Ama korktuğum gibi geçmedi. Evde dinlenerek geçirdim. Ilk gün ve sonraki gün biraz zorlandım. Hastaneden çıkış eve geliş falan yordu beni. Evim de biraz uzaktaydım. Onun dışında agrım sızım olmadi.Ameliyat sonrası süreç nasıldı? İyileşme süreci ne kadar sürüyor? Spor yapmaya tekrar ne zaman başlayabiliyoruz?
Yandan da resiminizi paylaşabilir misiniz?
Önden ciddi eğriliğiniz düzeltilmiş.
Eski burnum için olan güzel sözlerinize teşekkür ederim :) Fotoğraflarda çok belli olmuyor ama çok yamuktu, solunumunu da etkiliyordu.Güzel olmuş ama çok da gerekli değilmiş sanki. Çok Bi farklılık göremedim ben.