Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

canım benim dr. kesinlikle dogru karar ben sonuç bekliyorum..

Şimdilik doğru bir karar vermiş gibiyim

canım ben görüşmemi gerçekleştirdim gerçekten çok tatlı bir doktor okadar çok soru sordum ki sağolsun hiç sıkılmadan cevap verdi benden ve eşimden tahliller istendi eşimden istenen spermiogramı orda yaptırdık sonucu iki saatte çıktı ve sonuçtan sonra tekrar görüştük benden istenen tahlileride burda yaptırıp sonucunu süleyman beye göndereceğim son olarakta ödemeler hakkında neslihan hanıma yönlendirildim ilaç dahil paket fiyat verildi 5000 TL. Embriyo dondurmanın ücretsiz olduğunu ve 1 yıl boyunca ücretsiz saklandığını söyledi

Eşim ile karar verdik tüp bebek tedavimizi umut tüp bebek merkezinde yaptıracağız....

Kızlar size güzel bir haber vermek isterim sonucum tam olarak 116 çıktı......

Eşim henüz bilmiyor akşam gelince ona güzel bir süpriz yapacağım

Hecandan öleceğim galiba hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm

Kızlar size güzel bir haber vermek isterim sonucum tam olarak 116 çıktı......

Eşim henüz bilmiyor akşam gelince ona güzel bir süpriz yapacağım

Hecandan öleceğim galiba hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm

diğer topikte yaznıştım canım tekrardan hayırlı olsunnnnn

yorgun canım tebrik ederim hayırlı o0lsun...
rabbim tamamına erdirsin inşş....kızlar sana hep tutucak dedi ve tuttu çok güzelll çok sevindim..darısı tüm tedavidekilerin ve tüm isteyenlerin başına inşşşş
tek embryomu transfer edilmişti ama değerin çok iyi maşallah...

yorgun canım tebrik ederim hayırlı o0lsun...
rabbim tamamına erdirsin inşş....kızlar sana hep tutucak dedi ve tuttu çok güzelll çok sevindim..darısı tüm tedavidekilerin ve tüm isteyenlerin başına inşşşş
tek embryomu transfer edilmişti ama değerin çok iyi maşallah...

amin amin amin

Şimdilik doğru bir karar vermiş gibiyim

canım ben görüşmemi gerçekleştirdim gerçekten çok tatlı bir doktor okadar çok soru sordum ki sağolsun hiç sıkılmadan cevap verdi benden ve eşimden tahliller istendi eşimden istenen spermiogramı orda yaptırdık sonucu iki saatte çıktı ve sonuçtan sonra tekrar görüştük benden istenen tahlileride burda yaptırıp sonucunu süleyman beye göndereceğim son olarakta ödemeler hakkında neslihan hanıma yönlendirildim ilaç dahil paket fiyat verildi 5000 TL. Embriyo dondurmanın ücretsiz olduğunu ve 1 yıl boyunca ücretsiz saklandığını söyledi

Eşim ile karar verdik tüp bebek tedavimizi umut tüp bebek merkezinde yaptıracağız....

canım merhaba çidere üye olsan 4350 tl ödeyeceksin ilaç hepisi içinde özelden yazarsan telini veririm sana hayılrı olsun şimdiden canım

merhaba canım merak ettigin için çok teşekkür ederim evet sponuç aldım pozitif sonucum ayın 1 kese görmeye gidecegim umuta hepimiizn allah gönlüne göre versin

tebrik ederim
rabbim tamamına erdrisin..insan böle güzel haberi vermezmi daha önceden yaaaaaaaaaa......

tebrik ederim
rabbim tamamına erdrisin..insan böle güzel haberi vermezmi daha önceden yaaaaaaaaaa......

canım benim çok sagolasın darısı tüm isteyenleirn bu yolda ilerleyenlerin başına bu ara pek girmemeye çalışıyorum pc. eşim kızıyor radyosyon vs. oda haklı ama girmedende yapılmıyorki kendin iyi bak canım..

Arkadaslar, tedavide olanlara basarilar, hamilelere de bebeklerini saglikla kucaklarina almalarini dilerim.
Sulayman Bey'in mail adresini bilen varsa yazabilir mi lutfen? Tesekkurler.

canım benim çok sagolasın darısı tüm isteyenleirn bu yolda ilerleyenlerin başına bu ara pek girmemeye çalışıyorum pc. eşim kızıyor radyosyon vs. oda haklı ama girmedende yapılmıyorki kendin iyi bak canım..

canım sağoll sende kendine çok iyi bak...aslında doğru sölüyorlar pek girmemek gerekiyor..bende ilk zamanlrda pek girmiyordum..gerçi şimdide çok girmiyorum girmemek daha iyi.ama girmedende olmuyyorr....

Back
X