Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAMİLEYİM
HAMİLEYİM
HAMLEYİ
HAMİLEYİM
SONSUZ TEŞEKÜRLERRRRRRRR
![]()
Yaaaa ben ne zaman bu sihirli cümleyi söyleyeceğimmmmmmmmmmmm![]()
hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin![]()
iyi akşamlar çok uzun zamandır araştırma yapıyordum bir arkdaşımın tavsiyesiyle aytun hanım demiştim sonra ise süleyman bey hakkında yazılanları okuyunca fikrim değişti ve süleyman bey ile devam etmeye karar verdim
Hayırlı olsun kendi doktorum diye söylemiyorum ama gerçekten çok doğru bir karar vermişsin
İnşallah doğru karar olmuştur üçüncü denemem ve artık son olsun diyorum
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum kafam karışık benim doktorum başka birisiydi farklı bir doktora gitmek istediğim için inernetten araştırma yaptım süleyman bey hakkında yazdıklarınız dikkatimi çekti süleyman bey nasıl tedaviye başlıcam 1 tane kızım var 2nci bebegi istiyoruz tavsiye edermisiniz süleyman bey'i ona göre görüşmeye gidicem kendisiyle...
Canım ben 8 yıllık evliyim 1 kez aşılamam ve 3 tüp bebek denemem vardı 4denemeyi düşünmüyordum çünkü çok yorulmuştum umut tüp bebek merkezini ve süleyman beyi eşim buldu ve iyiki bu merkeze ve doktora gelmişim hiç umudum yok iken artık bu iş bitti derken karşıma çıktılar ve bana dünyanın en güzel duygusunu yaşattılar