Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

kızlar selam herkese uzun bir aradan sonra tedaviye kasımda başlayacaktım derken şubatı buldu.tabi başlamadım raporumu verdim ilaçlarımı aldım psikolojik terapi görüyorum ve bu sefer işten de ayrılıcam.ilk tüp demem kocaeliünv oldu ve facia çok psikolojim bozuldu asistanların kobayı gibi saatlerce usg sırası.4 kezde tüplerim kapalıyken yumurtlama takibi yapılmış tıpta ovulasyon indiksiyonu diyorlar adet düzensiz olanlarda hap yada iğne ile yumutlatıp çatlatma iğnesi 3 gün ilişki resmen fiyasko birde o hastanenin tüp bebek hemşiresiydim ama 4 ay olmuştu başlıyalı tecrübem sıfırdı şimdi vız gelir tırs gider sakaryada bir hastane dr istanbuldan geliyordu ona güvenmiştim suratları beş karış 4 ayımı mahvettiler sonra dur bi rahim filmi yani hsg çektiler sol tüp açıldı ama yüzde 80 sağ tamamen kapalı çıktı sonra ordan hem çalışan hem hasta olara ayrıldım.koceli ünv rapor için gittim ucuz diye başladım eziyet dolu günler geçti kistimi görmeden yaptılar işim yüzündenyatamadımki raporda alamadım al sana bir sters daha.ama şimdi sağlam kafayla ve en büyük stres faktörü olan işten ayrılıcam kısmetse paso yatıcam ve süleyman beye 2 ci denememe onda ise ilk dememe başlıcam mayıs adetimde.eşimde sorun yok spermi normal sperm DNA sı normal.genetik tahlilim normal eşiminki daha çıkmadı ama dr sadece benden istemişti biz onada baktırdık.bizde sorun tubal faktör tüplerim kapalı ve adet düzensizliği 40-45 gündebir oluyorum yumurtlama yaşıma göre azıcık zayıfmış fakat dr ogün kapalı tüpte 5 yumurta gördü solda kist baskılıyor gözükmüy ama ilaçla yumutrlatacak çok sorun yok dedi.hayırlısı mayıs adetimde ben tam hazılıklı olayımda olmazsa ben yattım kafam sağlam yaptırdım diyebilyim ilk dememde resmen yıprattılar.olmazsa laparoskopi yapıcak süleyman bey:)yumurta takipi hani şu 4 kez yanlış tedavi tüplerim kapalıyken sakaryada özel hastanede oldu.sonrda ilk tüp denemem koceli ünv oldu 8 yumurta çıktı 5 döllendi ama kaltise nedir ne değildir bilmiyorum bana işlem sırasında 1 kaliteli kalanlar kalitesiz o yüzden 4 yumurta koyuyoruz dediler kaliteli olan kaç hücreli hiç bir bilgi yok.sonuç negatif oldu kendime sıkma canını amaç rapor almaktı 1 kez şansımı denedim 2 si iyi bir yer ve sağlam kafayla olucak dedim ve kalben umut tüp bebekte başlıcam olmasa bile insan gibi muamele görmek drye inanmak yeter bana yine süleyman beyle imkan elverdikçe devam edicem...

Son düzenleme:
bakıyorum hemen hemen çoğunuz hamiş kalıp bebişlerine kavuşmuş çok mutluyum adınıza darısı tedaviye başlayanların başına:)))))

bu işte iyi bir klinik iyi bir doktor en önemlisi sağlam mutfak yani embriyoloji labratuvarı ve sağlam bir embriyoloji uzmanı ekip çok önemli....inanın bu işte mutfak çok önemli ve doktorun doğru tedaviyi yapması...ilkez doktora gideceklere tavsiyem kadında hormon tahlileri adetin 2-3 gün bakılanlar ve HSG yani rahim filmi çektirmek.erkekte spermyogram 5 gün ilişkiye girmeden erkek veriyor yani 5 günlük cinsel perhiz.bu tahlilleri yaptırmadan hiç bir tedaviye başlamayın .ne ovulasyon indiksiyonu yani yumurtlatıp çatlatma iğnesi ile 3 gün ilişki.ne aşılama nede tüp bebek bu tetkikleri mutlaka yaptırın sorun çıkarsada bunlardan birinde bu işler istanbul bursa ankara gibi büyük şehirlerde olmalı ve normal jinekolog değil bir tüp merkezinde tüp bebekte uzmanlık alan kadın doğumcuyla başlanmalı.benim en büyük hatam HSG çektirmemek:(ve 4 kez gereksiz tedavi tabi kiloda aldım neyse geçen geçti.aklınızda bulunsun 1.5 yıldır çocuğu olmayıp yola çıkacaklara tavsiyem..

zeymah çok iyi bir merkezi tercih etmişsin rabbim bu sefer evlatlarına kavuştursun seni ve tüm isteyen herkesi inşş.....
belki çok şeyler yaşamışsın fakat sonunda doğru bi yer bulmuşsun buda çok önemli...
ben istanbulda olduğum halde ilk denememi hiç bilinmemiş bir hastane yaptırdım ne kadar pişmanım anlatamam.bende fiyat uygun diye orda yaptırmıştım fakat ne ilgi nede başka bişey....onlar yüzünden kist felan oluşmuştu..neyseki sonra umutu bulduk en büyük şans bence umut tüp bebek merkezi......
hakkında hayırlısı olsun....

zeyma canım umut tüp bebek merkezi bence doğru terci olmuş dediklerinede sonuna katılıyorum hiç bir araştırma yapılmadan tedaviş yapılması sadece zaman kaybına sebep oluyor

evet arkadaşlar kalben ilk kez inanıp güvenip bir yere başlıcam ilaçlarımı bugün eczeneye gelmiş alıcaz fakat mayıs adetinde başlıcam çünkü depresyon ilacı olan xanax kullanıyorum 3 haftadır onu bu ay sonu bırakıp nisanda vücuttan atılımını beklicem ve mayıs adetinde kısmetse adetimin 2 ci veye 3 günü başlıcaz kısa protokol...

tüp bebek için parada tamam ilaçlarda tamam maddi anlamda herşey hazır ama işte psikolojim hazır değil.izmitte biryerde tabi özel yerde psikolojik terapi alıyorum 1 hafta arayla:)doktor evet çocuk için hazırsın derse başlıyorum...ama işte ruh dengemi kaybettim yanlış tedaviler yüzünden ancak kendime geliyorum.inşallah allah herkese verir arkadaşlar dünya güzeli melek yada meleklerini:)))

önemli olan bir yere inanmak doktoruna güven duymak tutmasa bile yine süleyman beye devam olmadı laparoskopi yapıcak...doktorum ne derse o olucak imkanlar elverdiği sürece...

fatmanuur sen hamiştin hilal sende durmak yok yola devamdın değilmi.arkadaşlar olmasa bile allah eşime ve bana sağlık sonra imkan verdiği sürece yola devam 6 kez deneyip tüpte hamile kalan var bu iş üstüne düşüersen ve rabbim zamanını uygun görürsen olur...asla bu yolda pes edilmemeli.ben ilk denememde kan vermeye yalnız gittim ve sonucu yalnız aldım içim yandi bir yandan herkes arıyor eşime bile söylerken nasıl söyledim bilmiyorum.sonra çok uzun üstümde kalmadı hemen toparlan dedim ve eşimin elinden sıkı sıkı tuttum şuan olmadı bu bizim bir aile olmadığımız anlamına gelmez canım kocam aslında biz büyük bir aileyiz 2-3 ay dinlenelim ve bu yola inançla sabırla devam edelim dedim allah sağlık ve imkan verene kadar....inanın biz kadınlar ağlar rahatlarız ama onların yüreği ağlar anlayamayız bu en kötüsü stres ve allah korusun bunalıma girip kalp krizine götürür erkekte onala en acı günlerinde bile o acıyı yüreklerine gömerler.bu yüzden eşimizle el ele yola devam:)))

fatmanuur sen hamiştin hilal sende durmak yok yola devamdın değilmi.arkadaşlar olmasa bile allah eşime ve bana sağlık sonra imkan verdiği sürece yola devam 6 kez deneyip tüpte hamile kalan var bu iş üstüne düşüersen ve rabbim zamanını uygun görürsen olur...asla bu yolda pes edilmemeli.ben ilk denememde kan vermeye yalnız gittim ve sonucu yalnız aldım içim yandi bir yandan herkes arıyor eşime bile söylerken nasıl söyledim bilmiyorum.sonra çok uzun üstümde kalmadı hemen toparlan dedim ve eşimin elinden sıkı sıkı tuttum şuan olmadı bu bizim bir aile olmadığımız anlamına gelmez canım kocam aslında biz büyük bir aileyiz 2-3 ay dinlenelim ve bu yola inançla sabırla devam edelim dedim allah sağlık ve imkan verene kadar....inanın biz kadınlar ağlar rahatlarız ama onların yüreği ağlar anlayamayız bu en kötüsü stres ve allah korusun bunalıma girip kalp krizine götürür erkekte onala en acı günlerinde bile o acıyı yüreklerine gömerler.bu yüzden eşimizle el ele yola devam:)))

zeymah gerçekten çok haklısın biz ağlıyoruz bi şekilde üstümüzden atıyoruz ama eşlrimiz tam tersi bize destek olmak için ağlıyamıyorlar zorda olsa ayatkta duruyolar...fakat ilk denemmde olumsuz sonuç yaşadım bende boş gebelik yaşadım yada dış gebelik ne diyiliyosa işte eşim beni arayıp teselli ederken arkadaşının yanında ağladığını öğrendim..çok zor bu işler...o zaman ben dahada çok üzülmüştüm..ama sonucunda umutu buldum ve mucizeme kavuştum şükürler olsun..inş sende bizim gibi umutda gülenlerden olursun....

Merhaba arkadaşlar ben şuan istanbuldayım süleyman bey ile ön görüşmemi yaptım ön görüşmem de çok geçti benden bir takıp tahliller istedi rahim filmi çektirdim filimde biraz sorun çıktı ve Histeroskobi istedi onu yaptıracağım çünkü bugüne kadar bukadar net bir araştırma yapılamamıştı artık çok yıpranmadan sonuca ulaşmak istiyorum ayrıca yeni yasa yüzünden çok canım sıkılmıştı o konuda ne yapılacağını çok net açıkladı ve beni rahatladı özelikle embriyonun olanın embriyonun sonuna kadar takip edileceğini ve embriyo duondurma işleminde neler yaptıklarını anlattı öğle ya yasa ile embriyo dondurma işlemi çok önemli bir hale geldi yani artık umut tüp bebek merekzini sadece süleyman bey için değil mutfakta bu işte çok iyi oldukları içinde seçtim ..... inşallah herşey iyi olur

Merhaba arkadaşlar ben şuan istanbuldayım süleyman bey ile ön görüşmemi yaptım ön görüşmem de çok geçti benden bir takıp tahliller istedi rahim filmi çektirdim filimde biraz sorun çıktı ve Histeroskobi istedi onu yaptıracağım çünkü bugüne kadar bukadar net bir araştırma yapılamamıştı artık çok yıpranmadan sonuca ulaşmak istiyorum ayrıca yeni yasa yüzünden çok canım sıkılmıştı o konuda ne yapılacağını çok net açıkladı ve beni rahatladı özelikle embriyonun olanın embriyonun sonuna kadar takip edileceğini ve embriyo duondurma işleminde neler yaptıklarını anlattı öğle ya yasa ile embriyo dondurma işlemi çok önemli bir hale geldi yani artık umut tüp bebek merekzini sadece süleyman bey için değil mutfakta bu işte çok iyi oldukları içinde seçtim ..... inşallah herşey iyi olur

Bu yeni yasa gercekten herkes için çok zor olacak ama bana sorarsanız gerçekten umut tüp bebek merkezi sizin için çok doğru secim olmuş umut tüp bebek merkezinde embriyo dondurma işlemine para almıyorlar bu da bence çok güzel sende umut tüp bebek merkezinin annelerinin arasına katılırsın

inş dediğin gibi herşey iyi olur fakat umutda zaten olur diyorum...hakkında hayırlısı olsun inş bu denemende evlatlarına kavuşursun.....bencede seçtiğin merkez çok iyi...benimde dondurulmuşlarım var umutda...1 yıl ücretsiz sonra paralı oluyomuş fiyatda heralde 500 demişlerdi...hem dondurulmuşlarla tedavi daha kolay oluyor diyolar..ama tabi inş dondurulmuşlarına gerek duymadan hamile kalırsın da ikinci bebeğini dondurulmuşlarla yaparsın canım...

yorgun gerçekten umut tüp bebek merkezine güven bana oraya güvendim ve hediyemi aldım inşallah sende hediyeni alırsın

mrb,daha öncede yazmıştım bende samsundan umuta gidicem diye ne yaptın gittin yaptırdın mı tedavi mi var ben gittim yaptırdım sonucu bile aldım ama üzücü:(( senide merak ettim samsunlu olunca umarım seninki olumlu olur

mrb,daha öncede yazmıştım bende samsundan umuta gidicem diye ne yaptın gittin yaptırdın mı tedavi mi var ben gittim yaptırdım sonucu bile aldım ama üzücü:(( senide merak ettim samsunlu olunca umarım seninki olumlu olur

inş dediğin gibi herşey iyi olur fakat umutda zaten olur diyorum...hakkında hayırlısı olsun inş bu denemende evlatlarına kavuşursun.....bencede seçtiğin merkez çok iyi...benimde dondurulmuşlarım var umutda...1 yıl ücretsiz sonra paralı oluyomuş fiyatda heralde 500 demişlerdi...hem dondurulmuşlarla tedavi daha kolay oluyor diyolar..ama tabi inş dondurulmuşlarına gerek duymadan hamile kalırsın da ikinci bebeğini dondurulmuşlarla yaparsın canım...

teşekür ederim canım inşallah

Back
X