kızlar selam herkese uzun bir aradan sonra tedaviye kasımda başlayacaktım derken şubatı buldu.tabi başlamadım raporumu verdim ilaçlarımı aldım psikolojik terapi görüyorum ve bu sefer işten de ayrılıcam.ilk tüp demem kocaeliünv oldu ve facia çok psikolojim bozuldu asistanların kobayı gibi saatlerce usg sırası.4 kezde tüplerim kapalıyken yumurtlama takibi yapılmış tıpta ovulasyon indiksiyonu diyorlar adet düzensiz olanlarda hap yada iğne ile yumutlatıp çatlatma iğnesi 3 gün ilişki resmen fiyasko birde o hastanenin tüp bebek hemşiresiydim ama 4 ay olmuştu başlıyalı tecrübem sıfırdı şimdi vız gelir tırs gider sakaryada bir hastane dr istanbuldan geliyordu ona güvenmiştim suratları beş karış 4 ayımı mahvettiler sonra dur bi rahim filmi yani hsg çektiler sol tüp açıldı ama yüzde 80 sağ tamamen kapalı çıktı sonra ordan hem çalışan hem hasta olara ayrıldım.koceli ünv rapor için gittim ucuz diye başladım eziyet dolu günler geçti kistimi görmeden yaptılar işim yüzündenyatamadımki raporda alamadım al sana bir sters daha.ama şimdi sağlam kafayla ve en büyük stres faktörü olan işten ayrılıcam kısmetse paso yatıcam ve süleyman beye 2 ci denememe onda ise ilk dememe başlıcam mayıs adetimde.eşimde sorun yok spermi normal sperm DNA sı normal.genetik tahlilim normal eşiminki daha çıkmadı ama dr sadece benden istemişti biz onada baktırdık.bizde sorun tubal faktör tüplerim kapalı ve adet düzensizliği 40-45 gündebir oluyorum yumurtlama yaşıma göre azıcık zayıfmış fakat dr ogün kapalı tüpte 5 yumurta gördü solda kist baskılıyor gözükmüy ama ilaçla yumutrlatacak çok sorun yok dedi.hayırlısı mayıs adetimde ben tam hazılıklı olayımda olmazsa ben yattım kafam sağlam yaptırdım diyebilyim ilk dememde resmen yıprattılar.olmazsa laparoskopi yapıcak süleyman bey:)yumurta takipi hani şu 4 kez yanlış tedavi tüplerim kapalıyken sakaryada özel hastanede oldu.sonrda ilk tüp denemem koceli ünv oldu 8 yumurta çıktı 5 döllendi ama kaltise nedir ne değildir bilmiyorum bana işlem sırasında 1 kaliteli kalanlar kalitesiz o yüzden 4 yumurta koyuyoruz dediler kaliteli olan kaç hücreli hiç bir bilgi yok.sonuç negatif oldu kendime sıkma canını amaç rapor almaktı 1 kez şansımı denedim 2 si iyi bir yer ve sağlam kafayla olucak dedim ve kalben umut tüp bebekte başlıcam olmasa bile insan gibi muamele görmek drye inanmak yeter bana yine süleyman beyle imkan elverdikçe devam edicem...
Son düzenleme: