Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun süredir yazamadım 2 'inci gün olarak gittim beş gün ilaç verildi ama yumurtalar büyümediği için tedavim iptal edildi önce bu duruma çok bozulmuştum ama anlıyorum ki böğlesi daha iyi çünkü yapacağım deneme son deneme olacak o yüzden nezaman uygun ise ozaman tedaviye başlamak istiyorum anlayacağız hala beklemedeyim:1n
a.sHakkında hayırlısı olsun
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
benim sonucum pozitif:teytey::teytey:
28/08/2010 tarihinde hatta keseyide gördüm 1 tanecik kese var![]()
hayırlı olsun canım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benimde pozitif haftaya keseyi görmeye gidicem
ne kadar zor bi süreç hep tedirginim
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....
ayyyyy çok sevindimmm çok güzel bişey..gözün aydınnnnnn
Beklemek beklemek of ne kadar zor
sabret canım bu günlerde gecer
arkadaşlar bende dün süleyman beyle bir ön görüşme yaptım ama hala kara veremedim tedaviye başlamak için lütfen yardımcı olun
ya kesinlikle doğru yerdemiyim diye tereddütteyim ön görüşmede süleyman bey çok pozitif gözüküyor bakalım hayırlısı ihşallah hepimiz için rabbim hepimizin yüzünü güldürür. önceki doktorumdan hiç memnun kalmadığım için tereddüte kalıyorum
arkadaşlar ben tüp bebek için devlet has. rapor çıkarmak istiyorum çıkaran arkadaşlar varsa ilk olarak nereye başvuruyoruz bizden istenen belgeler varmı yaptıranlar yardımcı olursa sevinirim
tşk ederim bende bugün öyle yaptım gittim ultrasyona girdim kan testlerimi yaptırdım sonraki testler içinde revdevu alcamda net olarak nekadar sürüyor çokmu?birde prim gün sayısı çıktısı ssk müdürlüğünden onaylı bunu iş yerindenmi yoksa ssk müdürlüğündenmi alıyoruz