Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

Deryacım senin neden daha belli değil yani neden dondurcaklar,neden transfer etmicekler.

:16:günaydın bugün içim nedense kıpır kıpır

cumartesi günü ulun bey muayenemi yaptı ve resmen tedaviye başlamış oldum

carşamba günü kontrolle gideceğim doktorumda gelmiş olacak o gün

Son düzenleme:
Arkadaşalar çok sık giremiyorum eşime yapılan tese sonucunda sperm buundu fakat az sayıda bulundu pazartesi işlem yapılaca galiba:26:

kızlar merkezimiz koordinatörü yasemin hnm bir web sitesi yapmış..henüz yaygınlaşmamış olan...bugun beni aradı ve benden EL YAZIMLA basarı hikayemi yazmmamı istedi...burada bizlerin de memnuniyetimizi konuştuğumuzu söyledim ve sizlerden de istedi ..arkadaşlar umutta hamile kalan arkadaşlarım başarı hikayelerinizi yazıp ama özellikle el yazınızla;yasemin hanıma ulaştırmanızı istedi(faks,posta,elden)
rica etsem yardım eder misiniz?

web site : Tüp Bebek Tv - Kadın Sağlığı, Makyaj Estetik

doktorlarımızın canlı yayın görüntüleri de var :))

kızlar merkezimiz koordinatörü yasemin hnm bir web sitesi yapmış..henüz yaygınlaşmamış olan...bugun beni aradı ve benden el yazımla basarı hikayemi yazmmamı istedi...burada bizlerin de memnuniyetimizi konuştuğumuzu söyledim ve sizlerden de istedi ..arkadaşlar umutta hamile kalan arkadaşlarım başarı hikayelerinizi yazıp ama özellikle el yazınızla;yasemin hanıma ulaştırmanızı istedi(faks,posta,elden)
rica etsem yardım eder misiniz?

Web site : Tüp bebek tv - kadın sağlığı, makyaj estetik

doktorlarımızın canlı yayın görüntüleri de var :))

en kısa zamanda yazacağım canım

Hanımlar merhaba tekrar umutun yolları taştan 2 denememi başlıyacagım Süleyman hocamla
dualarınıza ihtiyacım var sevgiyle kalın

Merhabalar herkese, ben de önümüzdeki cumartesi günü Süleyman Bey'e gideceğim ilk defa.Benim henüz rahim filmim çekilmedi büyük ihtimalle onu isteyecek onun dışında tüm tahlillerim normal.Eşimde morfoloji sorunu var:( ilk defa bir adım atıyoruz Allahıma dualar ediyorum sonu iyi olsun diye...:78:

Back
X