Dr.tahir özgüder'e gidenlr memnunmusunz(tavsiye edermsinz)paylaşımlarınızı bekliyorum

Thetisss

~kocasına ve gelecek olan miniğine aşık~
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
238
9
118
Merhabalar kızlar :3:

Ben bu ay rutin kontrole gittim (aynı zamanda artık bebek düşünmeye başlıycaz allah nasip ederse onun öncesinde kontrol olmak istedim) kist tespit edildi sol yumurtalığımda..

İlk kendi özel muayenehasesine gittiğim doktora gittim bazı belden aşağı mr,renkli doppler,transvaginal usg istedi sanırım kanserden şüphelendi hepsi temiz çıktı çok şükür :)) daha sonra beni adetliyken görmek istedi kist kendiliğinden küçülüp gidebilirmiş,gittim ama kist gitmemişti.Bana ameliyat önerdi bende hemen tek doktorla ameliyat kararı vermek istemedim 2 doktora daha gittim hepsi ayrı bişey söyledi ama diğer ikisi ameliyatlık bi durumun yok kontrol altında tut dedi ilaç felan vermedi.Ameliyat riskliymiş sanırım henüz çocuğum yok yumurtalıklarda yapışıklık yapabiliyormuş sanırım Hatta en son vaginal usg'mi çeken radyoloji doktoru çok iyiydi beni uyardı sakın hemen ameliyat olma daha çocuğunda yok bu basit bi kist geçer dedi ama kontrol altında tutmamı tavsiye etti...
Malesef doktorlar para için kesip biçebiliyorlar iyi doktora denk gelmek gerçekten çok zor günümüzde :((

Yukarıda Biraz bahsettim durumumdan birkaç yakınım dr.tahir beyi önerdi sizlerin yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bu ay (adet olduğumda) onun muayenehanesinden randevu almayı düşünüyorum...Giden arkadaşlarım tahir bey sizce nasıl bir doktor ?

Arkadaşlar hiç mi giden yok bu doktora ???

Back