Ben tulay hanıma degıl serpıl hanıma gıdıyorum ama tulay hanım gercekten basarılı sıcakkanlı hastalarıyla karsılasıyorum cok memnunlar
Merhaba arkadaşlar,aranızda Dr. Tülay Günenç'e muayeneye giden var mı?
Kendisi Üsküdar'da yeni bir hastane olan Via Selimiye Hospital'de çalışıyor,
Gidip de memnun kalan ya da kalmayan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum
benim ilk hamileliğimi takip etti çok güler yüzlü hastalarıyla sohbet ediyor çok başarılı olduğunu düşünüyorum
bende Tülay hanıma gidiyorum cok memnunum
Merhaba bende tülay hanima gidiyorum ve cok memnunum.Guleryuzluluguyle insani rahatlatiyor.kesinlikle tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki nasıl karar verdin , tavsiye eden biri mi oldu?
Aslinda ilk basta serpil hanima devam ediyordum tavsiye uzerine.Serpil hanimda cok iyi bir doktor.Benim gebeligim biraz sorunlu geciyor kanamali(serpil hanima yer bulamadim tesadufen girdim ve sonrasinda devam ettim.siddetle tavsiye ediyorum ama.o stresli gunlerimde bile o kadr rahatlattiki icimi suan cok sukur bebegimde bende iyiyiz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi çok şükür :) ben de serpil hanıma yer bulamayınca girmiştim :) ben normal doğum istediğim için bu kadar tavsiye arıyorum Tülay Hnm'a ilişkin, bu arada bebişin kaç haftalık su an? benim 28 bitti
Merhaba, konu başlığı bayağı eski 1 sene olmuş ama ben bir şey sormak istiyorum. Tülay Hn'a ben geçen sene muayene olmuştum via hospital selimiye de fakat ordan ayrılmış. Şu an nerde çalıştığı ile ilgili hiç bir yerde de bi ileitşim bulamadım hanımlar. İletişim bilgisi elinde olan var mı? Öğrensek hangi hastanede falan??
Merhaba benimde doğumu mu Tülay hanım gerçekleştirdi şuan ikinci gebeliğim yazınızdan öğrendiğim hastaneyi aradım atrılacak dediler ama şimdilik burada dediler nereye gidivek bilginiz varmı ona göre gideceğimMerhabalar,
Tülay hanım Küçükbakkalköy Eren Tıp merkezinde çalışmakta. 26. haftadayım ve basından beri Tülay Hanım takip ediyor. Çok memnunum ve tavsiye ederim.
tülay hanım ile ilgili bilgi edinizseniz banada aktarırsanız sevinirimMerhaba benimde doğumu mu Tülay hanım gerçekleştirdi şuan ikinci gebeliğim yazınızdan öğrendiğim hastaneyi aradım atrılacak dediler ama şimdilik burada dediler nereye gidivek bilginiz varmı ona göre gideceğim
peki şuanda hangi doktor ve hastanede tedavi görüyorsunuz. bir önceki hamileliğinizde nerede doğum yaptınız9. ayda kendisini birakmistim cunki direk sezaryene tesvik ediyor. hatta seni yarin keselim demişti ve bir daha kapisindan gecmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?