Evet benim ilk tedavim sebepsiz infertilite bizimkisi. Rahim dinlendirme yapacak bana da ikinci adet mi bekleniyor transfer içinIlk tedavinzmi uğur hocada sizdeki sıkıntı nedir
Ilki kimyasal olunca benm 2 ay adet olamadım normalmiş öyle olması öyle oluncada geçen ay ilk adet oldum düzene girincede bu ay gidelim dedik doktora oda adetin 21.günü Bi tane iğne verdi iste bide hergun içmem gerkeken hap. Rahim hazırlanıyormuş şuanEvet benim ilk tedavim sebepsiz infertilite bizimkisi. Rahim dinlendirme yapacak bana da ikinci adet mi bekleniyor transfer için
İnşallah bu defa olur hayırlısıylaIlki kimyasal olunca benm 2 ay adet olamadım normalmiş öyle olması öyle oluncada geçen ay ilk adet oldum düzene girincede bu ay gidelim dedik doktora oda adetin 21.günü Bi tane iğne verdi iste bide hergun içmem gerkeken hap. Rahim hazırlanıyormuş şuan
Tahlillerine göre rahim ve yumurtana göre hareket ediyr uğur hoca.kac yıllık evlisnz bu arada diyrbakirdn mi gidyrsnzİnşallah bu defa olur hayırlısıyla ♥ Bende hiç bilmiyorum benim ki nasıl olacak rahim dinlendiricez dedi ama ilk adette mi başlıycz ikinci de mi bilmiyorum hiç
3 yıllık evliyiz ama 2 yıldır deniyoruz . Evet Diyarbakır’dan gidiyoruz siz de Diyarbakır’da mısınız ? İnsan çok sabırsız oluyor gerçekten bi an önce olsun istiyorum ama tabi hayırlı zamanda olsun inşallahTahlillerine göre rahim ve yumurtana göre hareket ediyr uğur hoca.kac yıllık evlisnz bu arada diyrbakirdn mi gidyrsnz
2 yıllık evliym bnde aynen diyarbakirdym bnde.gerçekten sabırsız oluyrz insalah bu sefer olur hepimizin3 yıllık evliyiz ama 2 yıldır deniyoruz . Evet Diyarbakır’dan gidiyoruz siz de Diyarbakır’da mısınız ? İnsan çok sabırsız oluyor gerçekten bi an önce olsun istiyorum ama tabi hayırlı zamanda olsun inşallah
2 yıllık evliym bnde aynen diyarbakirdym bnde.gerçekten sabırsız oluyrz insalah bu sefer olur hepimizin
[/QUOT cuma günü yumurtalarım toplanacak benim inşallah bakalım ne zaman transfer olacak
Cuma günü yumurtalarım toplanacak benim de inşallah bakalım ne zaman transfer olacak2 yıllık evliym bnde aynen diyarbakirdym bnde.gerçekten sabırsız oluyrz insalah bu sefer olur hepimizin
Hadi bakalım hayırlısı olsun.toplamadn sonra bnm transfer olmuştu ilk tedavide. Birde çok yumurta toplanınca hoca dinlendirmeye alıyor rahimi hemn transfer yapmıyorCuma günü yumurtalarım toplanacak benim de inşallah bakalım ne zaman transfer olacak
Aynen benim kini de o yüzden dinlendirecek çok heyecanlı ve korkulu bir bekleyiş olacak galibaHadi bakalım hayırlısı olsun.toplamadn sonra bnm transfer olmuştu ilk tedavide. Birde çok yumurta toplanınca hoca dinlendirmeye alıyor rahimi hemn transfer yapmıyor
Birşey olmaz allahın izniyle insalah güzel haberler alırsınızAynen benim kini de o yüzden dinlendirecek çok heyecanlı ve korkulu bir bekleyiş olacak galiba
Merhaba. Tedaviniz nasil sonuclandi acaba? Ben de kendisine gitmeyi dusunuyorum.Uğur değere gidiyorum
Mrb cnm. Ilki kimyasalla sonuçlandı temmuzda. Şimdi dondurulmuş embriyo var 2 tane bu ayın sonun da onlar transfer edilcek. Tedeviye basldm tekrar transfer sürecine girdim bakalım insalaholur bu seferMerhaba. Tedaviniz nasil sonuclandi acaba? Ben de kendisine gitmeyi dusunuyorum.
Donus icin cok saol. Ben Ali Emre hocada muayene oldum gecen ay. 3 4 ayiniz daha var dedi. Deneyin dedi. Hamile kalamazsam kendisine gidicez Mart gibi.Mrb cnm. Ilki kimyasalla sonuçlandı temmuzda. Şimdi dondurulmuş embriyo var 2 tane bu ayın sonun da onlar transfer edilcek. Tedeviye basldm tekrar transfer sürecine girdim bakalım insalaholur bu sefer
Bu hastanenin tup bebek tedavisinde transfer icin baska bir ile mi gonderiliyor hastalar?Bu arada rahim dinlendirmedwydi sizinki demi şuan ne olucak ne yapmayı düşünüyorsun
Hayır öyle bişey yok o nerden çıktı ki cnm.memeriel 7.kat sadece uğur hocaya ait herşeyle kendisi ilgilenip transferde kendisi yapıyortedavide basından sona kadr o bakiyr yaniBu hastanenin tup bebek tedavisinde transfer icin baska bir ile mi gonderiliyor hastalar?
Donus icin cok saol. Ben Ali Emre hocada muayene oldum gecen ay. 3 4 ayiniz daha var dedi. Deneyin dedi. Hamile kalamazsam kendisine gidicez Mart gibi.
Ayrıca on görüşme de yapabilirsinz ücretsiz önce yapıyor boşa 3 4 ay beklemyn derim tabi sıkıntınız nedir bilemem ama yinede siz bilirsiniz aklıma da bulunsun yani. 3 4 ay çok kıymetli aylar çünkü zamanın gitmesine üzülüyorumDonus icin cok saol. Ben Ali Emre hocada muayene oldum gecen ay. 3 4 ayiniz daha var dedi. Deneyin dedi. Hamile kalamazsam kendisine gidicez Mart gibi.
Merhabalar sonuçunuz ne olmuştu acaba birde uğur değerde ilaçlara rapor çıkıyor mu ve hastane sgk ile anlaşmalımıBende Uğur hocada tedaviye başladım şuan iğne kullanıyorum kaç yumurtanız toplandı
Acaba sonuçlarının nasıl oldu çok uzun zaman oldu ama yazmak istedim bende giducsmde o doktora iyimiMrb cnm. Ilki kimyasalla sonuçlandı temmuzda. Şimdi dondurulmuş embriyo var 2 tane bu ayın sonun da onlar transfer edilcek. Tedeviye basldm tekrar transfer sürecine girdim bakalım insalaholur bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?