Dr ümit taskın

zor burunları yapamam deyip 15-30 bin arası isteyen o ünlü doktorlara taş çıkarır kendisi... bende instgramda görmüştüm yaptığı burunlar çok çok iyi ...

Bnm bir öğretmen arkadasım oldu cok memnun kaldı ondan cesaretle bende yaptırdım ama onun daha az problemi vardı 1 hafta sonra okula geldi bnde kolay demek diyip girdim ameliyata ağrı sızı ilk andan beri nefes alma problemim vardı burnum sağa yatıktı ve zaman geçtikçe artmaya basladı bende cuma günü ona oldum suan şişlik ve morluk var cumartesi günü alacak alcıyı insallah bnde rahatlıkla dönerim okula tek derdim o suan bide cok büyük değişim oldu benim dışardan tanıyanların farketmemesi imkansız biraz da o tedirgin ediyor

yaa çok merak ettim alçınız çıkınca burada paylaşır mısın

Tabi ki yarın aksam cıkartıcam insallah sonuc da güzel olur paylaşırım

Bugun 6. Gün en cok taktığım sey ondan cok kalkık burda gördügüm herkes de yandan cekiyor resimleri önden koyan yok

Buda yandan tabi daha cok şiş ama yinede begendim

Eklentiler

• DSC_4650.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 619
Canım o kadar korkuyordun bak garşka olmuss biraz daha inip doğal olacak. Bantlar çıkınca şişecek korkma

Ümit beyi tanıyorum çok tatlı bir insan onun bir kliniği var fatihte orda epilasyona gidiyorum :) ama şişer olması gerekn odur

Ümit beyi tanıyorum çok tatlı bir insan onun bir kliniği var fatihte orda epilasyona gidiyorum :) ama şişer olması gerekn odur
Şimdi otrıla da Avrupa konutlarında bnde bir öğretmen arkadaşımın eşi Dr onun arkadaşı öğretmen ark gecen sene oldu cok memnun 4 kişi daha olunca peşine banada cesaret gwldi

Ümit bey iiyidir memnun kalırsınız inşaallah benim de arkadaşım ona oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…