Dr umut özbebit burun ameliyatı olanlar yorum lutfennn

cevabın ıcın cok tesekkür ederim,sana da gecmıs olsun burnunu cok merak ediyorum sakıncası yoksa resım ekleyebılırmısın sen benım ıcın cok onemlısın karar vermemde :)yardımcı olursan cok sevınırım cünkü bende umut beye amelıyat olmayı dusunuyorum

hangi doktorda karar kıldınız? ameliyat oldunuz mu? sonuç nasıl oldu?

canim biraz geç oldu ama bende umut beye ameliyat olacağım begendin mi doğal mı yapıyor burun ucunu kaldırıyormu

bende dr.umut özbebit e oldum.son derece mutluyum. iyiki yaptırmışım. çok doğal çok güzel oldu. en güzeli de nefes almıyormuşum ben önceden onu fark ettim. çok ilgili ve işini çok sevdiği her halinden belli . çok açıklama yapmadı bana ama on numara bir burun oldu. bir çok kişiyide yönlendirdim onlarda çok mutlular. umarım sizde çok memnun kalırsınız.

bende dr.umut özbebit e oldum.son derece mutluyum. iyiki yaptırmışım. çok doğal çok güzel oldu. en güzeli de nefes almıyormuşum ben önceden onu fark ettim. çok ilgili ve işini çok sevdiği her halinden belli . çok açıklama yapmadı bana ama on numara bir burun oldu. bir çok kişiyide yönlendirdim onlarda çok mutlular. umarım sizde çok memnun kalırsınız.

Canım yaa sadece burnunun olduğu bir fotoğraf koyar mısın yüzüm görünmesin tanınmayayım diyorsan. Çünkü herkes umut beyi övüyor ama karar verebilmem için fotoğrafda görmem gerek. Bu konuda yardımcı olursan sevinirim😊☺️

çok teşekkür ederim:)

Evet cnm kayseride ben 5subatta oldum gayet memnunum umut ozbebıte 4 arkadasım ameliyat oldu bırı erkek memnun kalmayan guzel olmayanı hiç gormedm tavsıye ederım

Merhaba kusura bakmayın bir sorum olacaktı. Siz umut özbebite ameliyat olduğunuzu yazmıştınız nasıl biri? Siz anladığım kadarıyla memnunsunuz. Sakıncası yoksa bir resminizi görebilirmiyim? Bu bana çok yardımcı olur gerçektey

yardımcı olursanız sevinirim :)

ben ameliyatımı oldum Umut beye sargılarım çıktı şuan daha şiş ama inice güzel olacak şiş olmasına rağmen yinede güzel Umut beyde çok ilgili ve işinde harika biri:)

tmm canım çok sağol benim face'im yok mail adresime yollasan? Ayy çok sağol valla :) senin ne sorunun vardı cnm burnunda?

canım benim kemiğim yandan baya kötü duruyordu kanatlıydı bir de nefes alma sorunum vardı şuan herşey çok güzel sadece biraz kalın duruyor ama herkes ineceğini söylüyor :) eğer özelden atabiliyorsan mailini at canım

İyi geceler. Dört hafta önce Umut beye burun estetiği oldum. bana hala yamukluk var gibi geliyor ve üst dudağımda çok az da olsa hareket kaybı var. hala istediğim şekil değil. Burnumun ucu çok sivri gibi duruyor. İner mi? Tam olarak şişi ne zaman iner? Moralim biraz bozuk açıkcası. Çok mu sabırsız davranıyorum bilmiyorum. Tam olarak iyileşenler bana cevap yazsın lütfennn.

Ben yurt disindan giderek oldum. Burun ve kepce kulak. Ilk ameliyattan sonra burun sekli fena bozuldu, kulagimda ayni ameliyat olmamis gibi, Gecer diye gecistirdi. 1 yil sonra iyice kotulesince israrimla revizyon ameliyati yapti. 1 yil gecti yine burnum dagildi, nefes de alamiyorum. Ilk ameliyattan once herkes iyi davraniyodu ilgileniyodu ama ikinci ameliyat icin dunyanin obur ucundan gittim yuzume bile bakmadilar.

Simdi 3. ameliyat icin doktor ariyorum yardimci olurmusunuz? Emre Ilhan aradim, 2 kez gelmen diyo. ben 2 kez gidemem. Baska tavsiye edebilecegniz doktor varmi?

Ben yurt disindan giderek oldum. Burun ve kepce kulak. Ilk ameliyattan sonra burun sekli fena bozuldu, kulagimda ayni ameliyat olmamis gibi, Gecer diye gecistirdi. 1 yil sonra iyice kotulesince israrimla revizyon ameliyati yapti. 1 yil gecti yine burnum dagildi, nefes de alamiyorum. Ilk ameliyattan once herkes iyi davraniyodu ilgileniyodu ama ikinci ameliyat icin dunyanin obur ucundan gittim yuzume bile bakmadilar.

Simdi 3. ameliyat icin doktor ariyorum yardimci olurmusunuz? Emre Ilhan aradim, 2 kez gelmen diyo. ben 2 kez gidemem. Baska tavsiye edebilecegniz doktor varmi?
Umut beye ameliyat oldunuz değil mi?

Mesajları tek tek okudum. Çıldırmak üzereyim. Geçen sene abim Umut beye burun ameliyatı oldu burnu hala yamut hem de öyle böyle değil. Abime ikinci bir ameliyat yapmamak için hayır yamukluk yok diye iddia etti. 2 yaşındaki çocuğa sorsan o bile söyler burnunda yamukluk var diye :/
Kemik yapısındandır o yüzden ikinci bir ameliyat gerekir belki benim kemik yapım farklıdır diye ben de ameliyat oldum bir ay önce ve şimdiden yamuk burnum ve düzelecek gibi de değil. Burdaki yorumları okuyunca sadece bizim burnumuzu mu yapamadı diye düşünüyorum :/ oysaki benim burnumdaki yamukluk yarım cm bile değil hala aynı.

Mesajları tek tek okudum. Çıldırmak üzereyim. Geçen sene abim Umut beye burun ameliyatı oldu burnu hala yamut hem de öyle böyle değil. Abime ikinci bir ameliyat yapmamak için hayır yamukluk yok diye iddia etti. 2 yaşındaki çocuğa sorsan o bile söyler burnunda yamukluk var diye :/
Kemik yapısındandır o yüzden ikinci bir ameliyat gerekir belki benim kemik yapım farklıdır diye ben de ameliyat oldum bir ay önce ve şimdiden yamuk burnum ve düzelecek gibi de değil. Burdaki yorumları okuyunca sadece bizim burnumuzu mu yapamadı diye düşünüyorum :/ oysaki benim burnumdaki yamukluk yarım cm bile değil hala aynı.

Evet malesef Umut Bey'e ameliyat olmustum... 3.kez ameliyat olmam gerekiyor simdi..

Evet malesef Umut Bey'e ameliyat olmustum... 3.kez ameliyat olmam gerekiyor simdi..
benim de bu ayın 29'unda iki ay olacak burnum hala eğri :'( çektiğim acıya mı yanayım verdiğim paraya mı :'( beni asıl endişelendiren şey ikinci ameliyata nasıl ikna edecem. İnatla eğrilik yok deniliyor bana :/ve aynaya her baktığımda psikolojim eskisinden daha da kötü.
ikinci ameliyatı birinci ameliyattan kaç ay sonra yaptı? Ve herhangi bir ücret ödediniz mi?

Back
X