Dr umut özbebit burun ameliyatı olanlar yorum lutfennn

benim de bu ayın 29'unda iki ay olacak burnum hala eğri :'( çektiğim acıya mı yanayım verdiğim paraya mı :'( beni asıl endişelendiren şey ikinci ameliyata nasıl ikna edecem. İnatla eğrilik yok deniliyor bana :/ve aynaya her baktığımda psikolojim eskisinden daha da kötü.
ikinci ameliyatı birinci ameliyattan kaç ay sonra yaptı? Ve herhangi bir ücret ödediniz mi?[/
Benim de 2 hafta sonra ameliyatm var Umut bey yapacak yorumları okudukça yanlış mı yapıyorum die korkmaya başladım görüşmeye gittiğimde de çok ilgisizdi offf napacam ben

ben pişman oldum. sırf takıntımdan kurtulmak için olmuştum ameliyatı ama şimdi daha çok takıntı oldu bende öncekinden daha çok aynaya bakar oldum. iki ay bitecek hala yamuk hala yamuk.Ben de görüşmeye gittiğimde sanki ondan bedavaya yapmasını istemişim gibi ofladı pufladı.
Ameliyat ücreti ne kadar dedi size?

Ben yurt disindan giderek oldum. Burun ve kepce kulak. Ilk ameliyattan sonra burun sekli fena bozuldu, kulagimda ayni ameliyat olmamis gibi, Gecer diye gecistirdi. 1 yil sonra iyice kotulesince israrimla revizyon ameliyati yapti. 1 yil gecti yine burnum dagildi, nefes de alamiyorum. Ilk ameliyattan once herkes iyi davraniyodu ilgileniyodu ama ikinci ameliyat icin dunyanin obur ucundan gittim yuzume bile bakmadilar.

Simdi 3. ameliyat icin doktor ariyorum yardimci olurmusunuz? Emre Ilhan aradim, 2 kez gelmen diyo. ben 2 kez gidemem. Baska tavsiye edebilecegniz doktor varmi?
konulari iyiki okumusum.umut beye ameliyat olmaktan vazgectim....yanlis yaptigi burnu yamuk degil diye inandirmaya calisip hastayi basindan savmaya kalkan,,hatasini kabullenip duzeltme yoluna gidecegine,ilk ameliyattan parayi kapip revizyonda çamurluk yapan doktor: eeen nefret ettigim doktor profiliiii

benim de bu ayın 29'unda iki ay olacak burnum hala eğri :'( çektiğim acıya mı yanayım verdiğim paraya mı :'( beni asıl endişelendiren şey ikinci ameliyata nasıl ikna edecem. İnatla eğrilik yok deniliyor bana :/ve aynaya her baktığımda psikolojim eskisinden daha da kötü.
ikinci ameliyatı birinci ameliyattan kaç ay sonra yaptı? Ve herhangi bir ücret ödediniz mi?
konulari iyiki okumusum.umut beye ameliyat olmaktan vazgectim....yanlis yaptigi burnu yamuk degil diye inandirmaya calisip hastayi basindan savmaya kalkan,,hatasini kabullenip duzeltme yoluna gidecegine,ilk ameliyattan parayi kapip revizyonda çamurluk yapan doktor: eeen nefret ettigim doktor profiliii

kızlar bende umut beye oldum ve hiç memnun değilim kapkalın bir burun ve yamuk oldu o kadar övmüşlerdi param boşuna gitti sakın yaptırmayın

kızlar bende umut beye oldum ve hiç memnun değilim kapkalın bir burun ve yamuk oldu o kadar övmüşlerdi param boşuna gitti sakın yaptırmayın

ben de yakın zamanda ameliyat oldum aynen benimki de yamuk geçer dedi geçmedi ve burun deliklerimden biri de büyük . aynaya baktıkça sinirlerim bozuluyor

ben de yakın zamanda ameliyat oldum aynen benimki de yamuk geçer dedi geçmedi ve burun deliklerimden biri de büyük . aynaya baktıkça sinirlerim bozuluyor

aynen canım ya aynaya baktıkça psikolojim bozuluyo önden resim çekilsem kapkalın yamuk yandan çekilsem uzun duruyo bidaha yaptırmak istiyorum başkasına

ben umut beye ameliyat oldum . üstelik ikinci ameliyatımdı ilkini Ahmet bey yapmıştı. tam bir rezillik yaşadım ama umut bey düzeltti . hiçte sizlerin bahsettiği şeyleri yaşamadım . çok ilgililer. çok memnunum ben

Ben silikon ameliyatı oldum umut hocaya . Çok memnunum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım . Estetik te tek geçerim umut hocayı . Burun ameliyatı da olmayı düşünüyorum. Ama burun ameliyatı zormuş korkuyorum :(

Kızlar bn 15 gün önce ummut beye burun ameliyatı oldum ama beklediğim sonucu alamadm tmm yandan kavisli hoş görünüyor fakat önden bakınca iki gosumun arası olan yer kalınlastı bnm burnum ucgen catı gıbiydı şimdi ise kalınve içine çokuk duruyorr lutfennn arkadaslarr yardımm edin cvp yazın aglıyorumm hepp moralm sıfır burnum tamamen sosise bnzedi duz kalın onu top gibi iki göz pınarımın arası da kalınn ne olurrr sesimi duyann yokmu lutfennnnnn

Yaaaa offff yıkıldımmm valla ayna elimden duşmz oldu sürekli bakıp duruyorum herkes çok deişmişsn tanıyamadım ifaden deiimiş diyor bnm gozlerim çokk güzeldi şimdi gozlerim arka planda kaldı .... Bakan tuaf tuaf bakıyor ..

Yaaaa offff yıkıldımmm valla ayna elimden duşmz oldu sürekli bakıp duruyorum herkes çok deişmişsn tanıyamadım ifaden deiimiş diyor bnm gozlerim çokk güzeldi şimdi gozlerim arka planda kaldı .... Bakan tuaf tuaf bakıyor ..

benim de eskiden kemerden dolayı ince görünüyordu şimdi kalın. Bana da aynı tepkileri verdiler ama henüz sizinki çok çok yeni zamanla iner burnunuz diye düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsalar keşke bize. Benim 53. gün önden hala şiş geliyor bana. Ama burun 6 ay 1 yılda oturuyormuş sanırım biz evham yapıyoruz. Sabırlı olmak gerek.

Cnm bnm kine bi bak

Eklentiler

• wp_ss_20150821_0011.webp
    wp_ss_20150821_0011.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 581
Aynen guvenmekten başka çaremiz yok cnm doktor sana msj yapıcksın dedimi umut bey. cnm senin ilk ve şuanki halin varmı resm sakıncası yoksa atarmısın

Back
X