Ben Umut Beyle 2. görüşmemi yaptım ve çok ilgisiz davranıyor. Çok iyi bir cerrah olduğunu duydum ancak burnumun şekli nasıl olacağı hakkında da bilgi vermiyor. Ahmet Tuna Eren'le de görüştüm o çok ilgilendi şöyle şöyle olacak diye anlattı. Ailem Umut Bey'i istiyor doktor tanıdığımız tavsiye ettiği için. Umut Beye ameliyat olan var mı? Sizin düşüncelerinizi almak isterim.
Ben Umut Beyle 2. görüşmemi yaptım ve çok ilgisiz davranıyor. Çok iyi bir cerrah olduğunu duydum ancak burnumun şekli nasıl olacağı hakkında da bilgi vermiyor. Ahmet Tuna Eren'le de görüştüm o çok ilgilendi şöyle şöyle olacak diye anlattı. Ailem Umut Bey'i istiyor doktor tanıdığımız tavsiye ettiği için. Umut Beye ameliyat olan var mı? Sizin düşüncelerinizi almak isterim.
canım bende umut beye ameliyat oldum. ilk başta bana da çok ilgisiz geldi. çok yoğun birdoktor. bir sürü hastası sıra bekliyordu benim gittiğimde . ama ameliyat olmadan bir gün önce çağırıyor tüm detayları o zaman konuşuyor. Şunu anladım ki çok konuşan değil işini çok iyi yapan bir doktor. ben herkesle görüştüm bir tek Umut bey bana güven verdi. çünkü bir sürü hastasını gördüm. Gerçekten cerrahlığı çok iyi. Simülasyon istedim ben . yapmam dedi bu hastayı ikna yollarından biridir dedi. ben tüccar değilim doktorum dedi. ben daha çok güvendim iyi ki de onu tercih etmişim. facebook gurubu var orayı söyledi asistanı. rinoplasti kayseri orada yaptığı burunların resmi var