- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Canım aldığım randevu bayram nedeniyle iptal edildi ben de 13 üne aldım 13 ünde gideceğim bakalım :)Canim naptin tomografi sonucunu konustunmu doktorla
13 gunum kaldi
Canım çooook sevindim geçmiş olsun :) Valla bekledim girmeni.Tamponların çıkınca haber et nasıl olduğunu?Kaç saat sürdü ameliyat canım? :)kizlar merhaba ameliyatum oldu gayet guzel gecti bandajli olmasina ragmen guzel gozukuyor. ciktigmda cok birsey hissetmedim cok fazla usudum narkoz etkisiyle uc saat surdu kusmam olmadi morluk yoktu bugun basladi sismeye morarmaya ama mosmor degil biraz agri ve sizi vae tabiki sonucta kirdilar ama gersey yolnda tavurcu oldum evmde dinliyorum burnmdan kan siziyor ufak ufak siliyorum yarin alincak tampolari morluk icin krem verdi agri kesici brun spreyi ve antibiyotik hastanede uc sise agri kesici bir serum yedim bir sikinti yasamadim uc kisilk odadydim ucumuzde ayni vedat hocaya burun hepimizin guzel korkmayin :)
İnşallah sonucu da istediğin gibi olur :)3 saar
İnşallah sonucu da istediğin gibi olur :)
Canım nasıl peki burnun ? :)insallah canim tamponlrmda cikti bugun
Haberdar edersin canım artık :)aci hissetmedim iyiydi ama suan cok sis ve tikali :) carsamba alcim alincagi zaman gorcem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?