Dr. Vedat Menderes'e ameliyat olanlar..

Bu sabah 8 de olucaktı kediciq inşallah güzel geçmiştir..Kendisiyle haberleşiyoruz..Sen ne zaman olucaksın canım ben aralıkta

yaa inşallah çok güzel geçmiştir ben de pazartesi gün alıcam canım kontrole gittiğim zaman. inşallah hepimiz yeni burunlarımızla çok mutlu oluruz

kizlar merhaba ameliyatum oldu gayet guzel gecti bandajli olmasina ragmen guzel gozukuyor. ciktigmda cok birsey hissetmedim cok fazla usudum narkoz etkisiyle uc saat surdu kusmam olmadi morluk yoktu bugun basladi sismeye morarmaya ama mosmor degil biraz agri ve sizi vae tabiki sonucta kirdilar ama gersey yolnda tavurcu oldum evmde dinliyorum burnmdan kan siziyor ufak ufak siliyorum yarin alincak tampolari morluk icin krem verdi agri kesici brun spreyi ve antibiyotik hastanede uc sise agri kesici bir serum yedim bir sikinti yasamadim uc kisilk odadydim ucumuzde ayni vedat hocaya burun hepimizin guzel korkmayin :)

çok sevindim çok çok geçmiş olsun umarım hiç ağrın artmaz:)
sadece estetik amaçlı mıydı yoksa sağlık problemin de var mıydı canım ben onu çok merak ediyorum doğrusu

Canım çooook sevindim geçmiş olsun :) Valla bekledim girmeni.Tamponların çıkınca haber et nasıl olduğunu?Kaç saat sürdü ameliyat canım? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…