• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben burun estetiğinden çok korkuyorum ama yapmamda gerekiyor acaba korkanlar için cesaret veriyolar mı nasıl ?

ameliyatdan korkmana gerek yok canım.
zaten ameliyat öncesi cesaret iğnesi yapıyorlar. hemen işe yarıyor. dünya yansa umurunda olmuyor.
ben ameliyathaneyi düzgün hatırlamıyorum bile. anestezi yapılmadan uyumuşum düşün artık. :)
uyandığımda odama yeni getirmişlerdi.
uyanınca ağrın oluyor ama hemşireler hemen ağrı kesici iğne yapıyorlar ve tüm ağrıların diniyor. ondan sonraki günlerde sadece sizlama oluyor.
yani ameliyat fotolarına bakıp oradaki yüzü şişmiş morarmış insanların dış görüntüsüne aldanma. ağrı olmuyor.

Merhabalar, Ben yeni üye oldum Ve 28 Nisan'da Veli Bey'e ameliyat olacağım. Olumlu yorumlar gibi olumsuz yorumlar da çok fazla..
Umarım dilediğim gibi bir burnum olur.. Benim burnum çok problemli değil sadece kemer var biraz.. Doktor çok çabuk iyileşir dedi cilt yapısı , burunun kemikli oluşu etli oluşu hepsi sonucu etkiliyormuş. Bende hiçbirisi yok sadece kemer problemim var.
Bende çok fazla şişme de olmayacağını, sonucun çok iyi olacağını söyledi. Güvendim sonuçta bilemiyorum tabi..Allah yardım eder umarım.. Sonuçta Hande Yener ve Funda Arar'ın da burunlarına bakmanızı rica ediyorum. Kimbilir kaç para verdiler ama sonuç çok kötü.. Pinokyo gibi olmuş burunları.. Sizlerden ricam Veli Bey'e ameliyat olanlar beni de ekleyebilirlerse fotoğraflarıo görmek istiyorum ben de.. Şimdiden teşekkürler..

evet ekledm canım :) msjını 2 kez yazmışsın admin düzeltir inş :)

tarih yaklaştıkça heyecan doruklarda oluyor artık ameliyat korkusu gidiyor bir anca olsam da iyileşsem diyor insan :) ilk günler bol bol dinlen ve buz koy emii birde sabırlı ol geçicek.. ilk 3 gün zor olur ama geçiyor :)
Merhabalar beni de ekleyebilirseniz Sevinirim. Ben de 28 Nisan'da ameliyat olacağım Veli Aslan'a. Umarım iyi olur..
Bu arada fotoğrafları görmek istiyorum olumlu olumsuz..

benim ameliyata karar verme zamanımda burada ciddi bir veli bey hayranlığı vardı.
herkes nekadar harika bir doktor olduğundan, başarılı olduğundan bahsediyordu.
yorumların tamamı olumlu olduğu için veli beyi seçtim.
o dönem bir çok kişi bu yorumlara aldanıp kendisine ameliyat oldu ve sonra peşisıra kötü yorumlar yazılmaya başlandı. ameliyat olanların çoğu burunlarından şikayetciydi.
ilk başlarda veli beyi öven ve adete burada onun reklamını yapanlar birden ortadan kayboldular ve o reklamların kurbanı mağdurlar sorunları ile başbaşa kaldılar.
her ameliyat iyi geçecek diye birşey yok ama en azından bir doktor olarak hastanın sorunlarını dinlemek zorundasın ve yapabileceğin herşeye anlatmak zorundasın.
mesela birçok doktor hastasının burnunda kalan uzun süreli şişlikleri iğneler ile indirmeye çalışırken o sadece bastır geçer diyor.
şurası şöyle diyorsun bastır geçer diyor. burası neden böyle diyorsun bastır gecer diyor.
ozaman hiç ameliyat olmasaydık, burnumuzun sağına soluna bastırp kendi kendimize fındık burunlar yapsaydık.

ben burnumun genel görüntüsünden memnunum.
sadece ufak tefek sorunlar var.
ancak kendisi bunları dinleme gayretinde bile bulunmadı.
beni sinirlendiren bu.

anlayacağın buradaki birçok hasta, özellikle subat 2011 den itibaren ameliyat olanlar, burada reklam yapanların kurbanı oldu.

Canım resimlerini benimle paylaşabilir misin..

ilgi alaka sıfır. ne çıkarsa bahtıma diyorsan buyur ameliyatını ona yaptır.

Aynı doktordan mı bahsediyoruz?? Veli Bey değil mi? Çok şaşırıyorum duyduklarıma..
Bana karşı çok kibardı. Sonradan canvara dönüşürse bilemem tabi. Benim Ameliyatım 28 Nisan.. Varsa fotoğraf paylaşabilirseniz çok sevinirim..

fotoları cok merak ettim ama yeni üye oldugumdan göremiyorum :((

Merhabalar beni de ekleyebilirseniz Sevinirim. Ben de 28 Nisan'da ameliyat olacağım Veli Aslan'a. Umarım iyi olur..

canım yine seninki benimkine göre çok daha iyi ama şu kesin Veli bey burun sırtınıda ucunuda beceremiyor ya çok dolduruyor birleştiriyor yada içine girmiş oluyor çöküyo ucunu zaten beceremiyo ya diyorum hala Veli Aslan bey diyolar çıldıracağım ya anlamak istemiyomusnz ekleyin beni resimlerimi görün hatta Veli beyin aracılarıda eklesin beni ve marifetini görsünler göstersinler doktor beye çok bekledm geçer iyileşir diye aptallık ettm ya kızlar Necdet Uçar boğaz içinden madem çok para veremiyosunz Necdet uçar çok kibar hoş burunlar yapıyo sonra ne olur bilemem ama dediğim gibi o en iyi o yapıyo o hastaneden...

Merhabalar beni de ekleyebilirseniz Sevinirim. Resimlerinizi görmek istiyorum.. Nisan sonuna gün aldım..

Back
X