- 11 Aralık 2016
- 12
- 1
- 86
- 43
- Konu Sahibi ozermanesin
-
Dedigik gibi yalcin beyle gorustum ama kendisine yaptirmadim.ben memorialden teoman hocaya yaptirdim henuz 13. Gunum suan kdr olan surecte hersey iyi gitti sagligim acisindan estetik boyutum suan guzel icime sindi ama henuz bunun net cevabi icin erkenBen de muhtemelen mayıs ayı gibi ameliyat olacağım Yalçın beye. Sonucu ve ameliyat gidişatını paylaşabilirrsen sevinirim.
Nasıl memnunmusun foto ekliyebilirmisin acabaDedigik gibi yalcin beyle gorustum ama kendisine yaptirmadim.ben memorialden teoman hocaya yaptirdim henuz 13. Gunum suan kdr olan surecte hersey iyi gitti sagligim acisindan estetik boyutum suan guzel icime sindi ama henuz bunun net cevabi icin erken
Canim yalcin bey gorustugum ilk doktordu hatta subat sonuna ameliyat icin randevuda verdi.ama randevu aldiktan sonra tam icime sinmedigi icin baska doktorlarla da gorustum.memorial teoman eskitascioglu ve simetri den umut özbebitle görüstum.simetri umutu kesinlikle tek seferde sildim kafamdan sebebi de benim resmimi cekti sonra yaninda uyduruk shopcu bana bi shop yapti resmen kabuss nasil kactigimi bilemedim.teoaman hoca docent fakultede ogretim gorevlisi ayni zaman da yalcin yontarinda hocasiymis.teoman hocayi sectim ben ve 9 ocak ptzsi 2016 da ameliyat oldum suan 3. Günüm beklemedeyim.
NASIL OLDU BURNUNUZArkadaşlar konu başlığını sonlandırıyım. biraz gecikmeli olsa da yaklaşık 5 ay önce yalçın beye ameliyat oldum. Çok ama çok memnunum. kayseride plastik cerrahi diyince ilk söylenen isimlerdn olması ve fantastik aeliyatlar yapması beni ona yöneltti. en son topuğu olmayan birine topuk yaptı mesela. teoman bey ve umut beyde çok iyi isimler ama yalçın bey cidden başka bi insan. hasta üzerinde kurduğu hakimiyet, ağırlığı apayrı. şanslıyım acıbademe geçiyormuş. orada daha maliyetli olurdu. sormak istedikleriniz olursa özelden cevaplayabilirm.
Ben de yalcin yontara ameliyat oldum ama memnun kalmadimYalcin hocadan memnun kaldiniz mi?
Neden öyle dediniz açıklayabilir misiniz acaba ?Ben de yalcin yontara ameliyat oldum ama memnun kalmadim
Neden öyle dediniz açıklayabilir misiniz acabas
Burnumun sag tarafindan fazla kikirdak alinmis sol tarafimda ise yuvarlak bi sekilde kikirdak birakilmis burnum cok yamuk oldu ve nefes almakta zorlaniyorum revizyon ameliyati olacagimNeden öyle dediniz açıklayabilir misiniz acaba ?
Anladım geçmiş olsun saolun cevabınız için ne zaman olmuştunuz umarım revizyon ameliyatınız başarılı gecerBurnumun sag tarafindan fazla kikirdak alinmis sol tarafimda ise yuvarlak bi sekilde kikirdak birakilmis burnum cok yamuk oldu ve nefes almakta zorlaniyorum revizyon ameliyati olacagim
Neden öyle dediniz açıklayabilir misiniz acabas
Burnumun sag tarafindan fazla kikirdak alinmis sol tarafinda da yuvarlak bi sekilde kikirdak birakilmis burnum cok yamuk ve nefes almakta zorlaniyorum revizyon ameliyat olacagimNeden öyle dediniz açıklayabilir misiniz acaba ?
Tesekkur ederim 2019 subat ayinda olmustum ameliyati 2 yil olduAnladım geçmiş olsun saolun cevabınız için ne zaman olmuştunuz umarım revizyon ameliyatınız başarılı gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?