Dr Yalçın Yontar burun estetiği olanlar??

ozermanesin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
12
1
86
43
Herkesi iyi günler. Dr yalçın yontara burun estetiği olan var mı acaba? O ve umut özbebitin adı geçiyor hep. Birkaç hastasını görme şansım oldu. Sonuçlar cidden çok iyiydi. Ama her hastası mı öyle acaba? İyi bir hekim olduğu aşikar. İnternette kafatası yaptığına çene yaptığına dair haberler var. Yorumlarınızı bekliyorum.

Canim yalcin bey gorustugum ilk doktordu hatta subat sonuna ameliyat icin randevuda verdi.ama randevu aldiktan sonra tam icime sinmedigi icin baska doktorlarla da gorustum.memorial teoman eskitascioglu ve simetri den umut özbebitle görüstum.simetri umutu kesinlikle tek seferde sildim kafamdan sebebi de benim resmimi cekti sonra yaninda uyduruk shopcu bana bi shop yapti resmen kabuss nasil kactigimi bilemedim.teoaman hoca docent fakultede ogretim gorevlisi ayni zaman da yalcin yontarinda hocasiymis.teoman hocayi sectim ben ve 9 ocak ptzsi 2016 da ameliyat oldum suan 3. Günüm beklemedeyim.

Ben de muhtemelen mayıs ayı gibi ameliyat olacağım Yalçın beye. Sonucu ve ameliyat gidişatını paylaşabilirrsen sevinirim.

Ben de muhtemelen mayıs ayı gibi ameliyat olacağım Yalçın beye. Sonucu ve ameliyat gidişatını paylaşabilirrsen sevinirim.
Dedigik gibi yalcin beyle gorustum ama kendisine yaptirmadim.ben memorialden teoman hocaya yaptirdim henuz 13. Gunum suan kdr olan surecte hersey iyi gitti sagligim acisindan estetik boyutum suan guzel icime sindi ama henuz bunun net cevabi icin erken

Dedigik gibi yalcin beyle gorustum ama kendisine yaptirmadim.ben memorialden teoman hocaya yaptirdim henuz 13. Gunum suan kdr olan surecte hersey iyi gitti sagligim acisindan estetik boyutum suan guzel icime sindi ama henuz bunun net cevabi icin erken
Nasıl memnunmusun foto ekliyebilirmisin acaba

Arkadaşlar ben bugün gittim yalçın beye 1.-1.5 yil sonra gel dedi resmen. Ancak o zaman bitermiş ama tavrı bana çok kırıcı ve sert geldi 5 dk içinde nasıl girip ciktim odasından bilemedim tamam yoğunluk var anlıyorum ama biraz daha guzel bi dille söylese daha iyi olurdu. Sadece burun estetiği icin geldim dedim baktı hemşirelerin gözüne bugün kaçıncı kişi dedi . Peki görüşme şansımız yok mu estetik hakkında ya da daha önce yaptıklarınızı görme şansım yok mu dedim yaptıklarımızı herkes biliyor zaten resme gerek yok gibi bisey söyledi. Ben çok üzüldüm.bi daha gitmeyi düşünmüyorum.

Canim yalcin bey gorustugum ilk doktordu hatta subat sonuna ameliyat icin randevuda verdi.ama randevu aldiktan sonra tam icime sinmedigi icin baska doktorlarla da gorustum.memorial teoman eskitascioglu ve simetri den umut özbebitle görüstum.simetri umutu kesinlikle tek seferde sildim kafamdan sebebi de benim resmimi cekti sonra yaninda uyduruk shopcu bana bi shop yapti resmen kabuss nasil kactigimi bilemedim.teoaman hoca docent fakultede ogretim gorevlisi ayni zaman da yalcin yontarinda hocasiymis.teoman hocayi sectim ben ve 9 ocak ptzsi 2016 da ameliyat oldum suan 3. Günüm beklemedeyim.

Canım merhaba bende teoman beyden randevu aldım sen ne kadar fiyat ödedin. Teoman hoca hemen randevu veriyo mu bide lütfen cevaplar mısın:(

Arkadaşlar konu başlığını sonlandırıyım. biraz gecikmeli olsa da yaklaşık 5 ay önce yalçın beye ameliyat oldum. Çok ama çok memnunum. kayseride plastik cerrahi diyince ilk söylenen isimlerdn olması ve fantastik aeliyatlar yapması beni ona yöneltti. en son topuğu olmayan birine topuk yaptı mesela. teoman bey ve umut beyde çok iyi isimler ama yalçın bey cidden başka bi insan. hasta üzerinde kurduğu hakimiyet, ağırlığı apayrı. şanslıyım acıbademe geçiyormuş. orada daha maliyetli olurdu. sormak istedikleriniz olursa özelden cevaplayabilirm.

Arkadaşlar konu başlığını sonlandırıyım. biraz gecikmeli olsa da yaklaşık 5 ay önce yalçın beye ameliyat oldum. Çok ama çok memnunum. kayseride plastik cerrahi diyince ilk söylenen isimlerdn olması ve fantastik aeliyatlar yapması beni ona yöneltti. en son topuğu olmayan birine topuk yaptı mesela. teoman bey ve umut beyde çok iyi isimler ama yalçın bey cidden başka bi insan. hasta üzerinde kurduğu hakimiyet, ağırlığı apayrı. şanslıyım acıbademe geçiyormuş. orada daha maliyetli olurdu. sormak istedikleriniz olursa özelden cevaplayabilirm.
NASIL OLDU BURNUNUZ

Burnumun sag tarafindan fazla kikirdak alinmis sol tarafimda ise yuvarlak bi sekilde kikirdak birakilmis burnum cok yamuk oldu ve nefes almakta zorlaniyorum revizyon ameliyati olacagim
Anladım geçmiş olsun saolun cevabınız için ne zaman olmuştunuz umarım revizyon ameliyatınız başarılı gecer

Back
X