Dr. Yasemin Tontuş hakkında hasta yorumları

colourful

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
123
22
298
arkadaşlar dr yasemin tontuş'a muayene olan ya da gebelik takibi yaptıran var mı? kendisi hakkındaki yorumlara ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

Konu eski ama Yasemin hanıma gitmeyi düşünüp burayı okumaya kalkanlar olur diye yazıyorum. Cok şükür şu an hamileyim ama bundan önce problemler yaşadım ve bu süreçte ona da muayene oldum bir kere ve hayatımın en kotu deneyimiydi. Bir dünya para vermenize rağmen sıfır ilgi. Ağzından cimbizla laf alma bi de buyuksulenmeden baska bir şey gormedim. Böyle bir doktor tavrı olamaz.Tahlil sonuçlarımda sorun çıkmasına rağmen bana açıklama yapma zahmetinde bulunmayıp normal deyip yollamaya çalışan, soru sorduğumda neden bu değer yüksek dediğimde sen mi bilicen ben mi diye tersleyip insani konuşurken insan yerine koymayan bir doktor. Üstelik ultrasonda bakma zahmetine bile girmiyor insani. Koltuğundan kalkmadan muayene etmeye çalışıyor. Bu kadar hassas alanı olan bir doktorun asla bu tavrı sergilememesi gerektiğini düşünüyorum. Hiç memnun kalmadim ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yüzüyle ve tavrıyla insan dövüyor maalesef.

Çocuk düşündüğüm için detaylı muayene olmak amaçlı gitmiştim. Herhangi bir problem var ise erkenden çözüme kavuşmasını istiyordum. Sonuç olarak Yasemin hanım detaylı muayeneden sonra hiçbir şeyimin olmadığını söyledi. Yani vücudum hamileliğe hazırdı. Yasemin hanım ile ilk problemim sonuçları öğrenmeye çalışırken başladı. Telefon numarasını verdi. Yazdığım zaman sonuçları söyleyecekti. Günlerce yazdım gördü cevap vermedi. En sonunda bu durumdan rahatsız olduğumu dile getiren bir mesaj gönderdim. İletişim kopukluğu yaşadığımızı, dilerse randevu alıp tekrar gelebileceğimi ancak kendisi istediği için yazdığımı anlattım. İletişim benim için önemli olduğundan dolayı yoluma başka doktorla devam edeceğimi söyledim. Bana önce laf soktu sonra iyi günler dileyerek konuşmayı bitirdi. Sonucumu dahi yorumlamadı. Medipol Mega Hastanesindeki Burcu hanıma gittim. Hamile kalmıştım. Doktorum karnımdan muayene ettiğinde daha önce Yasemin hanımın görmediği problemi gördü, aslında sağlıklı değilmişim. Rahimde perde varmış ve düşük yapma ihtimalimi arttırıyormuş. Kısaca Yasemin hanım alttan muayene ederken bu problemimi görebilseydi tedavimi çoktan olmuş ve bebeğimi düşme tehlikesinden, kendimi de bu psikolojiden korumuş olacaktım. Bu yaşadığım olumsuz tecrübelerden dolayı Yasemin hanımı hiç kimseye önermem.

arkadaşlar dr yasemin tontuş'a muayene olan ya da gebelik takibi yaptıran var mı? kendisi hakkındaki yorumlara ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Asla tavsiye etmiyorum 2016da 7 aylık bebegim hareket etmediği için acil olarak ilk ona gittim bana 3 güne de 3 aya da doğum yapabilirsin belli değil burası çok masraflı bir hastane dedi ve başından savdi bana eve git dinlen kötü hissedersen ya da bebegi hic hissedemezsen hastaneye git xedi bebegim zaten 1 haftadir doğru düzgün hareket etmiyordu ordan ciktim dayanamadım kanuniye gittim aradan 24 saat bile geçmemişti acil doguma alındım kuvoz olmadığı için em yakın sacma sapan bir özele sevk oldum bebeğimi kaybettim evet bebeğimi belki medicalparkta dogurssm yine kaybedecektim ama en azından elimden geleni yaptım iyi bir hastanede imkan sundum derdim dogum sonrası goguslerim şişti ağrısından duramadım bebeğimi kaybetmiştim ailem yine ona götürdü beni ağrıdan duramıyorum diye o kadar kalpsiz ki hiç mi için sızlamadı ruhsuz şekilde 2 yıl asla cocuk deneme dedi benim bu hanımla 2 muayenelik maceram oldu ne hekimliğinden ne insanlığından dolayı içimde iyi bir his bırakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…