Çocuk düşündüğüm için detaylı muayene olmak amaçlı gitmiştim. Herhangi bir problem var ise erkenden çözüme kavuşmasını istiyordum. Sonuç olarak Yasemin hanım detaylı muayeneden sonra hiçbir şeyimin olmadığını söyledi. Yani vücudum hamileliğe hazırdı. Yasemin hanım ile ilk problemim sonuçları öğrenmeye çalışırken başladı. Telefon numarasını verdi. Yazdığım zaman sonuçları söyleyecekti. Günlerce yazdım gördü cevap vermedi. En sonunda bu durumdan rahatsız olduğumu dile getiren bir mesaj gönderdim. İletişim kopukluğu yaşadığımızı, dilerse randevu alıp tekrar gelebileceğimi ancak kendisi istediği için yazdığımı anlattım. İletişim benim için önemli olduğundan dolayı yoluma başka doktorla devam edeceğimi söyledim. Bana önce laf soktu sonra iyi günler dileyerek konuşmayı bitirdi. Sonucumu dahi yorumlamadı. Medipol Mega Hastanesindeki Burcu hanıma gittim. Hamile kalmıştım. Doktorum karnımdan muayene ettiğinde daha önce Yasemin hanımın görmediği problemi gördü, aslında sağlıklı değilmişim. Rahimde perde varmış ve düşük yapma ihtimalimi arttırıyormuş. Kısaca Yasemin hanım alttan muayene ederken bu problemimi görebilseydi tedavimi çoktan olmuş ve bebeğimi düşme tehlikesinden, kendimi de bu psikolojiden korumuş olacaktım. Bu yaşadığım olumsuz tecrübelerden dolayı Yasemin hanımı hiç kimseye önermem.